2344|
2344|
Off topic:
Dá se nějak obejít Fortuna a na Zbrojovku se dívat jinde? Děkuji
Tak Burnley z diskuse KO skončilo to 0:0
tip na ukrajinsky fotbal v sekci od 18:30 *5*
Tip! Hradec Králové - Znojmo | Datum zápasu: 29.7.2018 18:00 | Tip: oba dva dají gól | Kurz: 1.68 | Vklad: 1
Tip! Jablonec - Sparta | Datum zápasu: 29.7.2018 18:00 | Tip: over 0,5 karty | Kurz: 1.5 | Vklad: 2
Ogier OK
Sekce fotbal, něco z molcupu
Sriwijaya - Pusamania Borneo ft: 1-0 ko
V 85. přišel nákop, obránce podskočil a mladík Yogi se, bohužel, trefil poměrně hezky z pozice, ze které to jinak většina domácích hráčů málokdy trefuje.. *15*
Já dneska jen sem do diskuse.
Ve 14:30 se hraje přátelák Burnley - Montpellier a myslím že domácí do toho určitě nepůjdou naplno už jen z toho důvodu že neuspěli v předkole na půdě Aberdeenu. A podle mě do tohoto zápasu nepůjdou ani hráči základní sestavy. A jestli ano tak na chvilku. Myslím že kurz 2,15 by se zkusit měl...
ATP Kitzbuhel
Tip! Chorvátsko U18 - Taliansko U18 | Datum zápasu: 29.7.2018 13:00 | Tip: under 140.5 | Kurz: 2 | Vklad: 2
TdF je prakticky u konce, dnes uz se nic z hlediska klasifikace nestane..
Fuglsang - Yates 2 KO
Benoot, Martin - bily dres KO
AKO KO, Liquid zrovna top výkon na druhé mapě. Zítra si spravim chuť, Astralis je v jiné formě.
tip ze začatku týdne se štěstím došel, bez redky by to asi neprošlo...
Zlín 2-1 won*4*
Ahoj, malá otázka v analýze píšeš,že bylo na utkání Opava - Zlín prodáno 7000 lístků ,ale dnes bylo na utkání jen 1118 diváků. Jde jen o překlep, či kde jsi přišel k té iformaci že bylo prodáno 7000 vstupenek.Diky za info
Karviná na Slavii nic nepředvedla, jen jeden roh - over 2,5 rohu KO
Sampdoria - Parma 3:1 Sampdoria@2,14 OK*4*
Off topic:
Dá se někde sledovat finále inline hokeje? Díky
Fotbalová akovka KO. Zlín vyhrál v Opavě(Brně).
Neviděl jsem, nemůžu komentovat.