Něco z Granby v tenis sekci. Netuším teda, proč za poslední půl hodinu tak vylítly kurzy, ale zkusím toho využít.
Něco z Granby v tenis sekci. Netuším teda, proč za poslední půl hodinu tak vylítly kurzy, ale zkusím toho využít.
Tip! Paris - Konecny | Datum zápasu: 25.7.2017 15:30 | Tip: Konecny | Kurz: 1.55 | Vklad: 3
Zaripov dostal 2 roky stopku *11*
http://hokej.idnes.cz/danis-zaripov-hokej-trest-za-doping-d69-/evropa.aspx?c=A170725_122715_evropa_tof
Tip fotbal...Slavie rohy
Dlouhodobá sázka v sekci fotbal, sestup z 1.ligy *4* díky za případné názory.
FC Karabach - FC Šeriff Tiraspol
Karabach vyhral doma 5:0 nad Samtrediou.
Dnes sa očakáva zase víťazstvo proti nevyspitalnemu Sheriffu.
Je to asi dnešná masovka. Kurzy sú okolo 1,5....
Nepredpokladám, ze klub z Moldavska postúpi v tomto dvojzápase, a uz vôbec nie, ze vyhra v prvom zápase.
Karabach si bude chcieť poistiť postup uz v prvom zápase. Hrať na 1:0 asi nebudú a ani gól súperovi nepripustia streliť.
Podľa môjho odhadu by mohli vyhrať v hc -1,5.
Kurz je lákavý ...@2,8.
Čo si o tom myslite?
SBÍRKA Než tu psát něco já dám sem přímo poděkování od maminky Patričky. Za sebe vám všem chci poděkovat. Super práce a je vidět, že na tomto webu jsou dobří lidé a že má web i jiný význam než jen ten sázkařský *5*, Dobrý večer! Celkem je to 61 205,71 Kč Kdyby na účet ještě něco přišlo od TMB dám vědět. Hlavně bych chtěla Vám a všem co přispěli a pomohli Patričce ,moc,moc,moc,moc PODĚKOVAT!!!!!!. To co jste pro naši dceru udělali je úžasné a moc si toho z celého srdce vážíme. Až bude Patrička za vaši finanční pomoc cvičit ať už v Brně nebo v lázních Klimkovice,pošlu vám fotečky. Ještě jednou moc děkujeme. S pozdravem Dagmar Ševčíková *1**4*
Vyhodnocení skupinové sázky na Holanďanky na Euru: OK, 1. místo, bilance plný počet 9 bodů. Poděkování bukanyjerovi do Berouna*9*
1281|
Tula-Chabarovsk 1:0 - OK *4*
Beaton zo sekcie KO 7:10
Lewis dnes zatvaral ako kral, nejaky vypadok kvoli zraneniu nebol viditelny. Beaton mal sance, ale v rozhodujucich momentoch robil chyby
Vidíte někdo hlouběji do rumunské klubové kopané? Mám je zafixovány jako celky, ve kterých vždy byli fotbalisté, ale haprovalo to v souhře, týmovosti, obětování se... Ale zrovna Steaua proti Spartě vloni tyhle atributy docela negovala a líbila se mi. Dost změn, ale zase takových, které by neměly jít do horší kvality... Zdá se mi aspoň. O Plzni se napsaly slohy. Barometrem value tak pro mě reálná schopnost FCSB. Kdo pomůže rozklíčovat, dát indicii, tak má můj nemalý vděk*8**4*
LM
SKF Sered - Trabzonspor 3:3
dufam,ze niekto nieco zahral *8*
1280|
Velkoborsky ban. Tusitele predpovedeli provineni proti pravidlum. Vypadla drevena kulicka a na ni tve jmeno. Je mi lito. Pre Crim funguje
Hull ban. Dalsi nick toho trageda co tu dostava ban skoro kazdy den
1279|
1278|
sipky v ostatnych