ÄŒeska spořitelna 1. liga starsiho dorostu U19 - 2012/2013

Autor: ReadyCirca datum publikace: 10.11.2012 14:00

Sazet se da u Bet365, Synottipu (5AKO) a na Betfair

ÄŒeska spořitelna 1. liga starsiho dorostu U19 - 2012/2013 - PREVIEW


FC Vysocina Jihlava - Tento tym je pro mě jednim z nejslabsich, dle meho se bude prat o sestup. Jihlava nikdy neměla dobrou mladez a nezměni se to ani tento rok. Nějake přatelaky : 1:3 s Pardubicemi, 1:2 se Senici, 3:3 s ÄŒ. Budějovicemi. Myslim si, ze to bude tym, ktery se bude spolehat hlavně na defenzivu. V reprezentaci je mezi nahradniky J. Kotnour. 
Tip na umistěni: 18. misto

FC Hradec Kralove - V Hradci dělaji mladez poměrně dobře, hlavně na domacim hřisti je to velmi nepřijemny soupeř, ktery dokaze trapit i největsi favority. Ocekavam klidny střed tabulky. V připravě jsem nasel dva duely, kde rozdrtili Jablonec 6:1 a remizovali s Pardubicemi 0:0. V reprezentaci se objevuje golman R. Jehlicka.
Tip na umistěni: 8. misto

 FK Pardubice - Pardubice nikdy neměly mladez silnou a nejinak tomu je v tomto rocniku. Na rovinu si muzeme řict, ze v Pardubicich bohuzel dělaji vsechno pro to, aby se jejich dorost v extralize kazdy rok udrzel. Kvalita na to asi neni, jiz ted hrali baraz o extraligu, v ni tedy porazily Frydek-Mistek, ale tento rok budou bojovat znova těsně nad hranici sestupu. Doma jim mohou obcas pomoci rozhodci, ale ty nejkvalitnějsi muzstva je budou porazet. Připrava: 0:0 s Hradcem Kralove, s Nachodem (Divize) 2:2, s Kolinem 3:0, 3:1 s Jihlavou. Pro mě kandidat na sestup.
Tip na umistěni: 16. misto

FC Fastav Zlin - Tym, ktery bude bojovat o sestup, neni tam takova kvalita. V reprezentaci nenajdeme zadneho hrace. Moc branek v jejich zapasech nebude padat, jsou spise destruktivnim tymem. Připrava: 1:0 s Ostravou, 0:1 s Ruzomberokem, 1:0 s Banskou Bystricou.
Tip na umistěni: 17. misto

FC Hlucin - Dalsi tym, ktery se dle meho bude do posledniho kola modlit, aby nesestoupil. Mozna je tam byla kvalitni mladez, ale Hlucin zacal spolupracovat se Slavii a odeslo z něj spousta velkych talentu. Takze uz si myslim, ze tam nebude velka kvalita, i minuly rok bojovali, aby nesestoupili. Připrava: 3:2 porazili SK Polanku (muzi, Krajsky přebor) a remizovali 1:1 s Hradcem nad Moravici (muzi, Krajsky přebor).
Tip na umistěni: 15. misto

SK Sigma Olomouc - Olomouc pro mě bude jednim z největsich favoritu v teto soutězi. Mladez tam dělaji asi nejlepe v republice, dukazem muze byt třeba vychovani Tomase Kalase, ktereho vlastni Chelsea a momentalně je dulezitym clenem nizozemskeho Arnhemu. Minuly rok Olomouc suverenně ovladla tuto soutěz, a to tak polovina hracu bude tuto soutěz hrat znova. V reprezentaci najdeme az 7-8 hracu Sigmy. Je to skvěle muzstvo dopředu, v jejich zapasech bude padat hodně branek. V připravě porazili třeba Unicov, ktery hral minulou sezonu na vrcholu MSFL. Pro mě favorit na obhajobu titulu.
Tip na umistěni: 1. misto

FC Banik Ostrava - Pro mě velmi pruměrne muzstvo, ktere obcas mozna potrapi favorita, ale bude zbytecně ztracet se slabsimi soupeři. Dalsi tym, ktery si nechal jak B-tym, tak Juniorku, a tak tam museli urcitě nastat posuny, takze je mozne, ze za Banik budou hrat mladsi hraci, nez museji. V připravě skoncili 6. na ne zrovna kvalitnim turnaji a prohrali tam třeba 1:2 s Opavou, ktera je pro mě podpruměrne muzstvo. Budou hrat klidny střed tabulky. V reprezentaci najdeme větsinou 2 hrace.
Tip na umistěni: 7. misto

FC Viktoria Plzeň - Tady je take velmi silna mladez. Snazi se hrat podobně jako jejich A-tym, pouze po zemi, z toho prameni skvěle akce a vyborni technicti hraci, ale take obcas hrube chyby. V zapasech Plzně ocekavam hodně branek, jelikoz hraji velmi otevřeny fotbal. V tomto tymu maji spoustu mladsich, ale sikovnych hracu. V reprezentaci najdeme 3-4 hrace. Měli by se pohybovat na spici tabulky. Před dvěma lety tento rocnik vyhral stejnou soutěz, akorat to byl mladsi dorost, tento rok to vitězstvi nevidim. V generalce prohrali na Slavii 1:4.
Tip na umistěni: 3.misto

SK Dynamo ÄŒeske Budějovice - Naprosto pruměrny tym, nicim vyjimecny. Obcas doma někoho pozlobi, ale venku budou nicemni. Minulou sezonu se jim sice poměrně dařilo, ale větsina hracu se posunula do Juniorky, a tak ted budou Budějovice slabsi. V reprezentaci najdeme jednoho az dva zastupce. V připravě jsem zjistil jediny duel a to remizu 3:3 s Jihlavou, i to naznacuje, ze nijak nebudou zařit.
Tip na umistěni: 11. misto

SK Slavia Praha - Pro mě velky adept na titul. Budou se prat s Olomouci. Jedna z nejlepsich mladezi v republice. Skvěli treneři, kteři jiz vychovali spoustu skvělych fotbalistu. Snazi se hrat konstruktivni, atraktivni fotbal. Proto v jejich zapasech bude padat spousta branek. V generalce rozdrtili Plzeň 4:1, potom porazili 5:2 Přibram, 4:0 Loko Chomutov (muzi, krajsky přebor) a prohrali 0:4 s juniorkou Hradce Kralove. V reprezentaci jsou 3 hraci.
Tip na umistěni: 2. misto

FC Slovan Liberec -  Novacek v teto soutězi, ovsem ten se rozhodně nebude bat o sestup. Maji tam take skvělou mladez, akorat poslali ty nejlepsi hrace do juniorky, a do dorostu nakoupili spoustu novych hracu. Ze zacatku soutěze bych je tedy nesazel, protoze nevim, koho nasadi do zapasu. Pokud budou mit problemy na zacatku sezony, poslou tam hrace z juniorky a uhraji klidny střed tabulky. V připravě dostali rychtu 1:4 od Jablonce a skoncili posledni na jednom z turnaju. V reprezentaci najdeme jedineho hrace.
Tip na umistěni: 9. misto

AC Sparta Praha - Uz jsem to tady psal hodněkrat. Sparta si jako jeden z mala tymu nechala jak B-tym, tak Juniorsky tym, a tak za starsi dorost budou hrat hraci o rok mladsi, nez by mohli. Urcitě se to projevi v zapasech s kvalitnimi soupeři. Jinak si myslim, ze budou v tabulce nahoře. Hraji take vsechno po zemi, technicky, v jejich zapasech bude take padat spousta branek. V připravě podlehli Boleslavi 3:4, porazili Trnavu 5:1, 4:3 Sturm Graz, 0:5 prohrali s Norimberkem, 1:3 s Lubinem a take porazili Nitru 2:1. V reprezentaci najdeme 4 hrace.
Tip na umistěni: 5. misto

SFC Opava - Dalsi kandidat na sestup. Tym, ktery hraje velmi defenzivně, spoleha se na to, ze jsou vyspělejsi nez ostatni a maji tam dva technicky dobře vybavene hrace. V reprezentaci nenajdeme zadneho hrace, větsinou ti nejkvalitnějsi jdou raději do Ostravy, nebo Olomouce. V připravě porazili třeba 2:1 Ostravu, ale toto vitězstvi bych nepřeceňoval, protoze v prvnim kole, s ni prohrali.
Tip na umistěni: 14. misto

FC Zbrojovka Brno - Tento tym podle mě bude hrat klidny střed tabulky, snazi se hrat utocny, otevřeny fotbal, ale neni tam na to takova kvalita, jako v Olomouci, Plzni, nebo Slavii. Tyto tymy sice muzou potrapit, ale budou ztracet se slabsimi soupeři. V reprezentaci nenajdeme zadneho hrace.
Tip na umistěni: 10. misto

1. FC Slovacko  - Řekl bych něco podobneho jako Plzeň, muze potrapit nějakeho favorita, ale bude zbytecně mockrat ztracet se slabsimi tymy. V reprezentaci najdeme 1-2 hrace. V generalce porazili madarskou Budapest 2:0. Vychazeji ze zabezpecene defenzivy.
Tip na umistěni: 12. misto

FK Teplice - Teplice urcitě budou bojovat hodně vysoko, tento rocnik je v Teplicich jeden z nejlepsich za poslednich par let a urcitě budou chtit skoncit co nejvyse. Maji tam 4-5 reprezentantu. Zase se snazi hrat velmi ofenzivni fotbal, a tak bude v jejich zapasech padat hodně branek. V připravě rozdrtili 8:2 Jablonec, 4:0 Kosice, 0:1 prohrali s Budapesti a 5:6 s Nitrou. V generalce potom vyhrali 3:0 nad Přibrami.
Tip na umistěni: 4. misto

FK Mlada Boleslav - Tady vidim take velkou silu, měli vybornou připravu. Porazili 7:0 Debrecen, 2:1 Kluz, ve finale turnaje 4:3 Spartu a vyhrali tak velmi dobře obsazeny mezinarodni turnaj. V reprezentaci najdeme 2 hrace. Velmi kvalitni celek, ktery ovsem uděla za cenu vitězstvi vsechno, tolik jim nezalezi na krase.
Tip na umistěni: 6. misto

Bohemians 1905 - Tym, ktery hlavně brani a nechce dostat branku. Velmi nepřijemny bude hlavně doma. V generalce prohrali 2:3 s Libercem, 5:4 vyhrali v Mostě, Kluz porazili 4:1, remizovali 1:1 s Trnavou. Je to takovy bojovny tym, ktery fotbalově nevynika, reprezentanty nemaji zadne.
Tip na umistěni: 13. misto