Skövde - Guif | Ostatní Autor: zrudi

30.1.2014 15:21
Házená
Ostatní
2014-01-30 19:00:00
2
3
Guif
Bwin - nepoužívat
Ostatní

Skövde - Guif 

 

V dohrávce 20. kola švédské Elitserien se dnes utkají týmy Skövde a Guif.

IFK Skövde jsou v ligové tabulce až na 11. místě. Boj o play-off je letos mimo jejich dosah, rádi by ale zaútočili na minimálně desátou příčku, aby se vyhli baráži o udržení. Před ligovou přestávkou měli bídnou formu, dokázali porazit pouze předposlední Onnered, doma dokázali prohrát 29:34 s Drottem, který je uritě slabší než jejich dnešní soupeř. V posledním zápase před ME zajížděli právě do Guifu, kde po celkem jednoznačném průběhu prohráli o deset branek.

Eskilstuna Guif je letos nečekaně v pohodě, dnešní výhrou by se vyhoupli na čtvrté místo tabulky. V posledních zápasech se prezentovali slušnou formou, podlehli jen na palubovce Alingas, tam se ale body letos příliš nezískávají. Soupeře ze spodní poloviny tabulky celkem s přehledem poráží, doma i venku.

Hlavním důvodem pro dnešní tip je citelné oslabení domácích. Ti pustili na přestup největší hvězdu týmu Jonase Kallmana. Jde opravdu o klíčového hráče, účastníka ME, na kterém odehrál průměrně 30 minut na zápas. V minulém vzájemném zápase to byl nejlepší střelec Skövde s pěti brankami. Za tohoto hráče prostě nemají náhradu a já si rád zahraju výhru hostí.