2 AKO (Lovosice + Esbjerg) | Ostatní Autor: zrudi

2.2.2014 15:44
Házená
Ostatní
2014-02-02 17:30:00
1.95
4
Lovosice + Esbjerg
TIPSPORT CZ/SK
Ostatní
  vs  

Poslední zápas 18. kola Triglav Extraligy má jasného favorita v týmu hostí, i já věřím ve vítězství Lovců.

Zubří už nemá šanci postoupit do nejlepší šestky, která bude hrát o titul. Doma prohráli posledních šest zápasů, venku dostávají příděly. Krize týmu vedla až ke změně trenéra, tým dnes povede zkušený Jiří Kekrt.

Lovosice si drží druhé místo v tabulce, dnes se bude chtít opět přiblížit vedoucí Plzni, která svůj včerejší zápas v Jičíně zkušeně zvládla. Lovci mají konečně kompletní kádr, hrát budou Jelínek, Motl i Berka, kteří laborovali se zraněním. Žádne podceněnní soupeře by hrozit nemělo, v posledním domácím zápase nastoupili dost vlažně proti Přerovu, za což dostali od trenérů řádnou sodu, kterou si budou dlouho pamatovat.

České týmy to mívají na Moravě težší, domácí mají impuls v podobě nového trenéra, proto se nebudu pouštět do žádného handicapu a zahraji si výhru Lovosic (1,3)

  vs  

V osmifinále poháru EHF přivítají Černí andělé z Mostu dánský tým Esbjergu. S tak kvalitním celkem se zatím ve své pouti Evropou nesetkali.

DHK Most je po výborném podzimu trochu v krizi. V lize přišly porážky s Porubou a v Partizánském, ani domácí zápas se Slávií nebyl přesvědčivý. Do konce sezony vypadla ze sestavy Helena Ryšánková.

Esbjerg je špičkový dánský tým, v silné domácí soutěži drží čtvrté místo. V kádru má skvělé brankářky Grimbsovou se Stangovou. Střelecky se umí prosadit holandská legionářka Polmanová, do hry se vrací spojka Grigelová.

Domácí sice požene plná hala, obávám se ale, že dnes to na dánky stačit nebude a projeví se rozdíl v kvalitě soutěží (1,5).