GOG - Skjern | Ostatní Autor: zrudi

5.2.2014 16:09
Házená
Ostatní
2014-02-05 20:00:00
2.05
3
over 57,5
BET365
Ostatní

  vs 

Ve 22. kole nejvyšší dánské soutěže se setkávají dva nejofenzivnější týmy soutěže GOG a Skejrnu.

GOG mě skvělý vstup do soutěže, nyní ale doplácí na těžký los. Cíl týmu, play-off, je ale stále hodně reálné. Myslím, že tento tým na to určitě má. Ikdyž to podle skore nevypadá, jejich největší síla je v obranné hře, kde díky aktivní hře získávají velké množství míčů a spoustu branek dávají z rychlých protiútoků. Na druhou stranu kvalitnější týmy dokáží využít riskantní hry obrany a střelecky se prosadit.

Skjern takovým kvalitním týmem určitě je. Leader soutěže, v čele s reprezentanty Møllgaard a Sondergaardenem, potřebuje dnes uhrát dva body, aby si udržel první místo, které jim patří po výhře nad Koldingem. V této sezoně dávají v průměru 30 gólů na zápas a to doma i venku. Pokud si dnes chtějí odvézt oba body, budou se této hranici muset přiblížit.

Oba týmy se spolu setkali v listopadu, GOG tehdy šokoval výhrou na palubovce Skjernu 33:30. Trenér Skjernu si na tento zápas velmi dobře vzpomíná a tvrdí, že se extarychlé hře soupeře dnes dokáží přizpůsobit. Věřím, že půjdeme opět k šedesáti gólům.