Heracles - Heerenveen | Ostatní Autor: Edward

25.2.2014 16:05
Fotbal
Ostatní
2014-02-28 20:00:00
1.63
5
2X
FORTUNA CZ/SK
Ostatní
Tento zápas si myslím že má favorita na strane hostí a kurzy sú pre mňa uplne mimo .

Heracles : momentálne sa nachádza na 11. Mieste zo ziskom 30 bodov za ( 8 W - 6 D - 11 L ) zo skóre 35:41 , väčšina holandských tímov je silnejšia na domácom ihrisku ale tu tak ani neplatí ( pozeral som včera zostrihy a komentátor na všetky domáce tímy hovoril ze su silnejšie doma ako vonku ) . Chýbať im bude 1 s najlepších obrancov Wierik 21/2 ktorý je vykartovaný a nebude zaňho adekvátna náhrada , možno tam dá Rienstru ale ten skôr hrá v zálohe a asi to tak nebude tréner meniť a tak s najväčšou pravdepodobnosťou asi nastúpi jeden z dvoch obrancov ktorý veľa neodohrali , vychádza mi to na Koendersa 9/0 . Ďalšia veľká strata je v útoku kde tiez pre karty nebude hrať ich najlepší strelec Linssen 24/9 . Heracles hrá vačšinou na 3 útočníkov v základe určite nebude chýbať Uth 19/8 , Rosheuvel 25/1 a asi Tannane 19/3 ktorý nastupuje vačšinou ako striedajúci hráč a ktorý nahradí práve  Linssena . Heracles ma v druhej poľke sezóny bilanciu z domáceho ihriska 1W - 1D - 1L zo skóre 4:4 a všetko hral pre mňa z oveľa slabšími tímami .

Herrenveen : momentálne sa nachádza na 6 . Mieste zo ziskom 37 bodov za ( 10W - 7D - 8L ) zo skóre 51:43 . O tom tíme som tu už párkrát písal je to ofenzívny tím ktorý často zabúda na zadné vrátka a preto sa im často podaria divoké prestrelky . Je pravdou že Heerenveen vonku nedáva toľko gólov čo doma ale keď mu sadne súper vie sa trafiť viac krát a dokáže slabšieho alebo adekvátneho súpera zdolať alebo aspoň im zobrať body . Heerenveen ťahá v predu hlavne útočník a zároveň najlepší strelec tímu Alfred Finnbogason 22/21a ktorý nebude v tomto zápase chýbať , ďalej mu pomáhajú  Hakim Ziyech 24/8 a Kenneth Otigba 21/5 . Naposledy hral vonku na ihrisku Ajaxu kde prehrali 3:0 ale predsa len Ajax je iná kvalita ako Heracles . Minule kolo hrali doma s Bredou kde hrali 0:0 , osobne ich výhru som nečakal chýbali im 3 hráči zo zálohy ktorý boli vykartovaný ale na tento zápas sú spať a ich sila je zas hore . Chýbať im bude útočník Slagveer 20/2 ktorý pre mňa nie je až taká strata a obranca Zomer 7/0 ktorý taktiež neoslabuje tím svojou absenciou .

Tieto tímy sa stretávajú pomerne často z posledných 5 zápasov a posledných 3 vyhral Heracles a 1 víťazstvo má Heerenveen a 1 remíza , túto sezónu sa stretli na ihrisku Heerenveen kde Heracles vyhral 4:2 . Na posledné výsledky by som tentokrát ohľad moc nebral , na začiatku sezóny hostia nemali takú formu akú majú teraz , plus k tomu neskutočnú ofenzívnu silu v predu a silnú zálohu , na druhej strane domáci bude chýbať najlepší strelec a mozog ofenzívy a neverím moc že mladík Uth to zvládne prakticky sám . Kurzy by som videl presne naopak a za tento kurz na neprehru hostí musím zahrať za plný vklad .