2 AKO(Steaua+Zilina) | Ostatní Autor: guja69

27.3.2014 12:51
Fotbal
Ostatní
2014-03-27 17:00:00
2.29
4
1
BET365
Ostatní
Do dnesnej 2 AKO som spojil futbal a hokej.
1. STEAUA BUKUREST - DINAMO BUKUREST
Hra sa o 19:30
Semifinale rumunskeho pohara spojilo dnes v boji o postup do finale dve druzstva z hlavneho mesta, ktore doteraz suverenne postupovali cez svojich superov. Dokonca bez obdrzaneho golu.
Steaua je v tomto suboji favoritom. Medzinarodne skusenosti a suverenne postavenie v domacej lige predurcuju rozdiel v hrackej kvalite a taktickej vyspelosti muzstva. Vzajomne zapasy v 90% vyhravaju hraci Steaui. Tieto zapasy maju vypatu atmosferu a fanusikovske tabory sposobuju nemale problemy. Vyskedky zapasov v tomto rocniku boli velmi tesne. Dokonca zaciatkom marca sa podarilo po dlhsej dobe hracom Dinama ziskat od Steaui vod za remizu 1:1.
Verim, ze v dnesnom zapase to bude vitazstvo Steaui, ktora nic ine ako vyhru v pohari a lige neakceptuje.

2. ZILINA - BARDEJOV
Hra sa o 17:00
Piaty zapas o udrzanie sa v Extralige budu Zilincania hrat na domacom stadione. Za stavu 3:1 v serii je to idealne pre priaznive ukoncenie celej barazovej serie. Bardejov nevyuzil svoje domace stretnutia a postup sa uz s velkou pravdepodobnostou nepodari dotiahnut do konca. Pri sile jednotlivych muzstiev sa to aj dalo ocakavat. Styri vytazne zapasy je potrebne uhrat a v pripade dnesbwho neuspechu domacich, by sa seria presunula do Bardejova. Tomuto, ale neverim. Hraci chcu ukoncit baraz cim skor a dovolenkovat.

Obe tieto stretnutia maju v sebe naboj, ktory z nich robi velmi zaujimave bets pre stavkarov. V oboch tychto dueloch ocakavam presvedcive vitazstvo domacich.
Kurz :1,48 x 1,55 = 2,29