West Ham - Liverpool | Ostatní Autor: guja69

6.4.2014 13:34
Fotbal
Ostatní
2014-04-06 17:00:00
25
1
multiskore - ina vyhra hosti
Nike(SK) - nepoužívat
Ostatní
Tento tip je zalozeny na moznosti vyhry hosti v inom skore ako 0:1,0:2,0:3,0:4,0:4,0:6 alebo 1:2,1:3,1:4,2:3,2:4,3:4.
Pravdepodobnost je sice dost mala, ale niektore vysledky Liverpoolu v tejto sezone davaju moznost pocitat s inym vysledkom. Naposledy sa to podarilo v zapase s Cardiffom 3:6.
Aj zapas so Stoke 3:5. Ak si pozriete zapas s Tottenhamom v decembri alebo s Arsenalom vo februari, tak pre Liverpool nie je problem dat 5 a viac golov. 
Dnes ocakavam, ze daju 5 golov a ked aspon jeden dostanu, tak je to ok .
WHU je uz asi v lige zachraneny. Po dvoch poslednych vyhrach sa posunuli na 11. miesto. Aj ked prva polovica sezony im nevysla, tak posledne zapasy posunuli kladivarov do istych ligovych vod.
Liverpool je na cele tabulky a asi uz prve miesto nepusti. Aj ked este sest zapasov moze pomiesat celo tabulky, tak sanca na titul je obrovska. Teraz je to vsetko o vysledkoch. Kazdy je mimoriadne dolezity, a preto si myslim, ze v tomto zapase padne vela golov.
Zostava aj forma Liverpoolu je stabilna. Goly davaju bez probkemov aj muzstvam z cela tabulky. WHU je super z kategorie istych bodov, aj ked sa ziaden super nemoze podcenit.
Hraci si uvedomuju moznost velkeho uspechu a koncentracia na zapas je 100%.
Pre titul je potrebne dnes vysoko vyhrat. Domaci vela golov nedavaju, mozno dnes daju jeden max. dva.
Liverpool vie drzat loptu, pokusa sa o max. strelbu z kazdej pozicie.Dnes verim Gerrardovi. Dokaze muzstvo nakopnut k maximalnemu vykonu.
Moj odhad vysledku - 1:5....