2AKO Vogt S. , Schmiedlova K. | Ostatní Autor: maros9

7.7.2014 13:44
Tenis
Ostatní
2014-07-07 15:30:00
1.95
3
1
Marathonbet - nepoužívat
Ostatní
V tejto analyze som si zvoli nezvycajne 2AKO pretoze kurz na Vogt je nizky a nezvyknem taketo kurzi hravat ale Vogt plus Schmiedlova je viac menej jednoznacna zalezitost podme si obidva zapasy priblizit.

Vogt 156 hracka rebricka WTA rodenna antukarka. Hru na antuke oblubuje a je to jej povrch number one. Celkovo ma na antuke 178/83 co je slusna bilancia. Tento rok ma zatial 15/15 no ak hra na antuke okamzite cisla su ine a kladnejsie podstatne na antuke to ma tuto sezonu 13/7 a to potvrdzuje moje slova ze hra na antuke jej sedi a je to povrch pre mnu ako stvoreny a tu svoju hru ovlada dobre.
Za pozornost tu stoji ze tu obhajuje dost bodov ked min. roku tento turnaj dokazala ovladnut ked zhodou okolnosti vo Finale porazila Schmiedlovu...:-D
Turnaj viac menej pozna a podmienky a celkovy styl jej hry tu sedi co dokazala min. roku a triumfovala tu.

Proti nej sa postavi Gatto Monticone Giulia celkom tiez slusna hracka na antuku tento tok 20/14 a na antuke 9/9 avsak Giulia tu na tomto turnaji este nestartovala a podla mna o cosi vo vetsej pohode je Vogt.
Ukazuje sa ze francuzske podmienky jej nesedia kde pred nedavnom vypadla s M.Georges kde kurzy na Georges boli okolo 3 a Giulia podlahla v dvoch setoch cize psychycka pohoda je podla mna na strane Vogt.

Co na psychyke a pohode jej pridava nie je len vitazstvo min. roku na totmto turnaji ale aj H2H kde Vogt vyhrava 2:0 je pravda ze vzdy prehrala jeden set avsak potom to uz bola spanila jazda zapas z roku 2013 6:1 4:6 6:1 pre Vogt v SF .....a druhy zapas 3:6 6:0 6:2 v prospech Vogt teda ukazuje ze to na tuto hracku vie a to potvrdi aj zajtra a v kurze 1,5 to beriem do Akovky.

Zhrnieme si to ....o cosi lepsia forma Vogt nez jej superky. H2H v prospech Vogt co jej dodava na psychyckej pohode. Obhajuje tu body ked min. rok tento turnaj vyhrala. Giulia vo Francuzsku zatial sa jej nedari jej prvy zapas hladko podlahla kde bola favoritka.
V prospech Vogt hraju podmienky ktr. pozna postavenie v rebricku forma a aj H2H nevidim dovod preco by nemala ist Vogt dalej.

Druha akovka je Slovensky duel Medzi Kucovou a Schmiedlovou.
Schmiedlova 57hracka rebricku WTA a na antuke sa citi ako ryba vo vede. Jej celkova bilancia na antuke je 84/29 co je vynikajuce cislo a tohto sezona bilancia na antuke je 16/4 a dokazuje a potvrdzuje moje slova ze na antuke je ako ryba vo vode. Hra vo vybornej forme a skvelej pohode.
Ked si zahrala uz tri finale na podnikoch ITF a jedno dokazala vyhrat. 
Schmiedlova presla na FO napr aj cez V.Wiliams a dokazuje ze ozaj hra na tomto povrchu jej maximalne sedi. 
Tohto roku sa prebojovala do 3kola na FO minuleho roku do druheho kola a potvrdzuje len dookola spominane ze na antuke je ako ryba vo vode.

Proti nej sa postavi Kucova ktr. ma celkovu bilanciu tohto roku 11/18  a oproti minulej 47/23 je daleko za ocakavaniami a sezona je nevychadza podla predstav a nema tu najlepsiu formu co potvrdzuju statistiky. Na antuke to ma tuto sezonu 8/10 a to len dokazuje jej trapiacu sa formu. Kucova tohto roku prehla z daleko slabsimi hrackami ako je Schmiedlova ktr. tohto roku vali na antuke a to potvrdi aj dneska a ukaze ze pravom patri na antuku a potvrdi formu z min. roku ak si ju nevylepsi.

Zhrnueme si to dva Slovenky proti sebe co nevesti nic dobre no z uplne rozlisnou formou kde to Schmiedlova na antuke 16/4 Kucova 8/10. Schmiedloa 3Finale jedno vitazstvo Kucova s hrou za ocakavanim z minulej sezony. Hra na antuke jednoznacne sedi viac Schmiedlovej.
V prospech Schmiedlovej hra postavenie v rebricku WTA forma plus povrch a celkovo herna pohoda a psychycke rozpolzenie co potvrdi aj dnes a v kurze 1,3 ju hram v akovke s Vogt za stredny vklad GL!