Beck A. - Viola M. | Ostatní Autor: maros9

11.7.2014 11:53
Tenis
Ostatní
2014-07-11 13:00:00
3.95
4
Viola M.
Marathonbet - nepoužívat
Ostatní
Toto beriem ako riadny ustrel od Marathonu a kurz 3,95 na Violu nemozeme odmietnut. A priatelia toto si musim zahrat v zvysenej dovere.

Obidvaja hraci na tomtu turnaji startuju prvy krat. Obaja su to hraci prevazne na antuku i ked je nutne dodat ze A.Beck sa citi ako ryba vo vode v v hale 159/86 je jeho bilancia a tam prave dosahuje najlepsiu vykonost coho dokazom su statistiky.Kde to Viola viac menej vyhladava vylucne antuku.

172 je poziciaM.Violy v rebricku ATP kdez to A.Beck je 131 ako mozete samy vidiet velky rozdiel v rebricku nie je a ten kurz 3,95 je naozaj ustrel.

M.Viola na antuke ma zatial 11/13 i ked je nutne dodat ze mal aj tazky zreb v niektorych zapasoch ale ukazuje ze sa dostava do formy a zdvyha sa kvalita jehho hry aj psychyka celkovo to ma na antuke 283/207. To ako som spomenul ze sa dostava do formy potvrdzuje prave na tomto turnaji kde dokazal uz prejst cez Belullcciho a tu by som povedal ze Bellucci mal takiez obstojnu formu ako ma dneska Beck. Presiel tuna este cez Daniela T..
V oboch zapasoch bol kurzovym outsaiderom a dneska uz vobec nechapem kurzu 3,95 panove toto sa musi hrat.
VIola potvrdzuje ze sa dostava do formy a faktom je aj to ze vytrapil pred mesiacom aj vo vybornej forme hrajuceho M,Gonzaleza. Co je podla mna v momentalnej forme a pohode iny level ako Beck!! 

Za fakt co este stoji spomenut je to ze 29.06 sa stretol Viola s Schwartzmanom talentovanym mladikom na antuku kde ho vytrapil v troch setoch a zviedol s nim viac nez vyrovnanu partiu a mohol aj vyhrat chybalo trosku stastia. Kdez to A.Beck s timto talentovanym mladikom hral o mesiac neskor a podlahol mu taktiez v troch setoch vo finale turnaja no je nutne dodat ze M.Viola mu bol vyrovnanejsim superom a narocnejsim.


Proti nemu sa postavi A.Beck tuto sezonu ma na antuke 15/6 co su skvele cisla no je nutne dodat ze pri vsetkych jeho vyhrach nestali najlepsi protivnici aj ked par vynimiek by sme mozno nasli. Avsak jeho celkova bilancia na antuke je 190/125 a ako som uz spomenul lespie vysledky dokazuje v hale.

Zhrnime si to VIola typicky antukrat je dokonca o rok mladsi ako jeho dnesny super a odohral na antuke o 180zapasov viac ako A.Beck co by mohlo aj v skusenostiach na povrchu rozhodnut. Postavenie v rebricku ATP je viac menej vyrovnane. Viola tu presiel cez Belucciho minule kolo a ukazuje sa ze chyta spravny dych a podmienky mu tu sedia co mu prida aj na psychike.  Zapas s Schwartzmanom ako som spominal nam tiez napoveda ze to nebude jednoznacna zalezitost ako to BOOKIES vydia.Naozaj nerozumiem kurzu 3,95 na Violu a neda mi ho nehrat hram za vyssi vklad!! 
GL
PS:Sory za formu a gramatiku ale pisem to na rychlo aby som to tu stihol dat ale vsetko podstatne je zachytene. TOTO SA MUSI HRAT!