Groth S. - Karlovic I. | Ostatní Autor: maros9

11.7.2014 12:53
Tenis
Ostatní
2014-07-12 16:00:00
2.83
3
Groth S.
PINNACLE
Ostatní
Tak tu ma zas z nova Bookies milo prekvapili a kurz 2,83 na Grotha beriem. Na koľko sa dá očakávať veľmi vyrovnaný zápas a podľa mňa mierne na vrh bude mať práve S.Groth

Proti sebe sa postavia bombardéry I.Karlovič 35 rokov 204cm a S.Groth 26 rokov 194cm.Ich už spomínaná výška zaručuje výborný servis no ťažší pohyb po kurte a podania s 200km/h sú úplne bežné a zaručené. Ak som správne počítal ale tak dajme v priemere radšej títo hráči odohrali za sezónu 2014 zhodne 24TB už čo je celkom sympatické číslo no čo je nutné spomenúť S.Groth 16 vyhral a 8 prehral TB a I Karlovič 14 vyhral a 1O prehral. V tomto faktore čo sa týka hre v TB má na vrch Groth. V tomto zápase sa dá očakávať minimálne 1TB takmer 100% a tu by mal mať na vrh Groth. Zatiaľ obaja hráči na tomto turnaji odohrali zhodne 3 TB a dokázali ich vyhrať.

S.Groth bombardér ktorému sa nesmierne ťažko berie podanie a už obzvlášť na tráve kde jeho podanie ma najlepšie účinky. Čo je nutné dodať Groth sa za posledný rok dá sa povedať ako aj Raonic o čosi zlepšil na returne aj v medzihe čo je vydieť. A už to nie je vyslovene o podaní aj keď je nutné dodať že jeho hra sa zakladá hlavne na podaní ktoré ma vynikajúce.
To že sa zlepšil na returne a v medzihre sme si mohli všimnúť včera keď celkom hladko vyprevadil Mahuta ktr. je veľmi slušným hráčom na trávu 6:3 6:4. Ďalej tu ešte porazil Jaziriho 7:6 7:6 čo potvrdilo moje slová že Groth ma v TB výbornú úspešnosť no a v prvom kole Groth porazil domáceho Younga 7:6 6:2 kde ho taktiež hravo dokázal brejknúť. 
S.Groth to má toho roku na tráve 10/2 keď prehral na tráve len s Dolgopolovom a Kyrgiosom ktorí zvíťazil nad Nadalom. Jeho bilancia na tráve celkovo je 63/27 co je výborné číslo hra na tráve mu sedí a to hlavne preto ako som už spomenul podanie je silnou zbraňou na tomto povrchu. Celková jeho bilancia v tejto sezóne je 31/18 čo je slušné číslo.

Proti Grothovy sa postaví ďalší bombardér Karlovič jeho bilancia tohto roku je 22/17 a strieda lepšie výkony s horšími. Je nutné uznať že začiatok sezóny mal výborný v jeho rokoch a prekvapil aj na antuke. Avšak za zmienku stojí fakt že prechod na trávu nezvládol a nezastihla ho ta najideálnejšia pohoda a forma. na tráve to ma tohto roku zatiľ 4/3 keď dokázal podľahnúť LU,Chardymu,Dančevičovy čo sú podľa mňa formou hernou pohodou a hrou na tráve úplne niekde inde ako Groth. 
I.Karlovič taktiež výborný servis ktorý sa veľmi ťažko returnuje Ivo na to aké ma čísla na tráve 77/40 tu nikdy na tomto turnaji neprešiel ďaleko keď dva krá vypadol v prvom kole a pred rokom si tu zahral ČF kde podľahol Isnerovy ďalší bombardér dva krát v TB kde podobný zápas očakávam aj zajtra. Na to aký Ivo je slušný hráč na trávu vďaka jeho podaniu tu na tomto turnaji sa mu nedarí a podmienky mu tu asi až toľko nesedia. Aj keď tu prešiel cez Stahkovskeho no to nie je Stahkovský ako minullého roku. Prešiel tu cez Selu ktr. po svadbe nepredvádza žiadnu slávu a prešiel aj cez Ginepriho všetky tieto zápasy je nutné uznať že Karlovič musel vyhrať.

Zhrnieme si to dá sa očakávať maximálne vyrovnaný zápas a kurz 2,83 sa nedá nehrať. Dá sa očakávať aj TB takmer 100% v ktorom má túto sezónu o čosi na vrch Groth. Forma oboch hráčov za celú sezónu je takmer zrovnateľná no o čosi na vrch má v nej Groth. Prechod na trávu jednoznačne zvládol lepšie Grtoh kde to ma 10/2 a Ivo 4/3. Momentálna forma a herná pohoda je jednoznačne na strane Grotha čo včera potvrdil s Mahutom kde hral výborne. Ivo tento turnaj obzvlášť nemusí a to potvrdí aj zajtra. Ak by to boli aj 3 sety dá sa rátať s tím že to naozaj bude vyrovnané a predsa Ivo má 35 rokov i keď je nutné dodať že sa asi veľa nenabehajú.
V prospech Grotha teda hrá forma,prechod na trávu,úspešnosť v TB a celková herná pohoda ktorú keď si prenesie do zápasu s Karlovičom zvíťazí a v kurze 2,83 nedá mi neodolaťhrám sa stredný vklad GL.