Khimik SKA - Neman Grodno | Ostatní Autor: camejko

27.8.2014 11:32
Hokej
Ostatní
2014-08-27 17:30:00
1.64
4
Khimik ah+2,5
Marathonbet - nepoužívat
Ostatní

Ďalšie kolo v Bieloruskom pohári a ja som si vybral zápas medzi Khimikom a Nemanom Grodno.

Khimik bude v tejto sezóne veľmi silný. Podarilo sa im výrazne posilniť a majú tam veľa skúsených hráčov. Mládež je tam len výnimočne a ak je, tak je produktívna. Výnimočný to jav v Bielorusku. Aktuálne v pohári sa im až tak nedarí, ako by si to predstavovali. Odohrali tri zápasy. Prehrali and MHL Junostou 3-4, nad Vitebskom 2-1 a nad Zhlobinom konečne vyhrali. Zúčastnili sa aj turnaja vo Vitebsku cez prípravu, kde ho aj vyhrali. Majú celkom dosť nových hráčov, ale už by to malo byť len a len lepšie. Uviedli už aj kapitána a asistenta. Mená písať nebudem, nik ich i tak nebude poznať. Obrana zložená na skúsenosti a útok minimálne dve silné formácie.

---------------------

Opačne Grodno ako víťaz minulej sezóny veľmi oslabil. Doľahli na to finančné podmienky a aj zopár zmien v pravidlách federácie. Tím opustilo celkom veľa kľúčových a dôležitých hráčov. Samozrejme, nie všetci, ale predsa. V tíme nájdeme až 13 hráčov do ročníka 90. Osobne v tejto sezóne ligu nevyhrajú a na tom sa zhodli aj fanúšikovia a odborníci. Škoda, že dopadli, ako dopadli a kvalita odišla. Potiahne ich zopár hráčov, ale nejaké veľké výhry to nebudú proti rovnocenným súperom. Aktuálne, ale stále majú silné meno. Ich príprava tiež nie je extra slávna. Výhra nad Brestom 2-1, Junostou MHL 4-1, Vitebskom 3-1, to je pohár. Opačne hrali aj jeden turnaj, kde mali slabších súperov a výsledky 2-0 a 3-2 výhra a prehra nad Gomelom 2-4.

Vzájomné zápasy z minulej sezóny, keď Grodno bolo veľkým favoritom. Stretli sa celkovo 8x. Grodno vyhralo 6x pomerom 4-2,5-3,5-2,5-2,3-1 a 2-4. Novoplotsk vyhral 2-1 a 3-2. Na to, že vtedy bola kvalita veľmi rozdielna priaznivé výsledky. Dnes nečakám, že prehrajú o tri góly a doma môžu kľudne vyhrať. Hcp +2,5 na domácich je luxus. Fair +1,5. Gl. Kým som to dopísal drop z 1.75 na 1.64.