Barnet - Eastleigh | Ostatní Autor: Sergju

4.10.2014 10:14
Fotbal
Ostatní
2014-10-04 16:00:00
1.66
5
PG domáci 1,5+
BET365
Ostatní
Barnet - Eastleigh

Máme tu zápas 5. Anglickej ligy, po prvý raz v histórií sa stretávajú práve tieto dve mužstvá. Dnes by to mal byť jednoznačný zápas v prospeh domácich, tak si poďme k tomu niečo napísať:

Barnet išiel do novej sezóny s postupovými ambíciami a zatial sa im to darí veľmi dobre, sú na prvom mieste a po tomto kole tam aj zostanú. Barnet pred sezónou získal niekoľko kvalitných hráčov a je to vidieť aj na tabulke. V mužstve sa gólovo darí viacerím hráčom, po 13 zápasoch: Cook 7g, Akinde 7g, MacDonald 5g, Luisma 3g,... Barnet by mal dnes byť bez MacDonalda + sú tam obavy u 2 hráčov no to by domácich nemalo výrazne poznačiť, v mužstve je veľká konkurencia.


Eastleigh postúpil minulý rok z Conference South no vo vyšej súťaži už nemajú takú kvalitu + k tomu odišlo niekoľko hráčov. Eastleigh nevychádzajú zápasy na ihriskách súpera, posledných 5 zápasov vonku inkasovali 5x minimálne 2 góly.
Wrexham - East 3:0
Altrincham - East 3:3
Dartford - East 2:0
Macclesfield - East 2:0
Dover - East 2:1

Tréner Eastleighu vyhlásil, že zo 17 hráčov A-mužstva su 100%  fit len 4 hráči. Eastleigh trápia početné zranenia, takže dnes nenastúpia: Ben Wright, brankár Lewis Noice, James Constable, obranca Jamie Turley, Jack Midson, Yemi Odubade a s najväčšou pravdepodovnosťou nenastúpi ani obrnaca Dean Beckwith. Takže Eastleigh putuje do Barnetu bez 6 hráčov + k tomu trápia mužstvo malé zranenia a do hry sa dostanú hráči z 19-tky (dorast).


Eastleigh inkasuje vonku veľa gólov a to pravidelne, ďalej mužstvo je oslabené o niekoľko hráčov základnej zostavy a na tom sa zakladá aj môj tip. Verím, že Barnet strelí minimálne 2 góly všetko tomu nasvedčuje a ja si to zahrám za plný vklad. Osobne čakám výsledok 5:0.