Finsko u17 - Malta u17 | Ostatní Autor: BurukOkan

22.10.2014 09:58
Fotbal
Ostatní
2014-10-22 14:00:00
5.86
1
DNB 2
TIPSPORT CZ/SK
Ostatní

Dnes se odehrají 3. zápasy skupiny 7 v 1. fázi kvalifikace na ME U17. Tato skupina se hraje v Srbsku a o postupujících je už rozhodnuto po prvních 2 zápasech, kdy vždy vyhrály týmy Nizozemska a Srbska. Pokud se však podíváme na statistiky jednotlivých zápasů detailněji, je z nich vidět, že zatímco Nizozemci své soupeře přehráli, Srbové hráli víceméně vyrovnané zápasy a ani jeden vyhrát nemuseli.

            Můj tip však není zaměřen na zápas Srbsko - Nizozemsko (i když i tam mám favorita, což je zřejmé z předešlých řádků), ale na zápas Finsko - Malta. Marně přemýšlím, kdo vymyslel ten kurz 1,3 na výhru Finů, který už samozřejmě začal stoupat. Finové byli v prvním zápase drtivě přehráni Nizozemskem, kdy góly dostali až na konci zápasu, ale byla to spíš otázka smůly, neboť Nizozemci dali 3 tyče a měli spoustu šancí. Druhý zápas hráli Finové se Srbskem, tam už to bylo vyrovnanější, i přesto však Srbové byli mírně lepší a vyhráli 1:0. Co se týče zápasů Malty, tak v utkání se Srbskem byli svému soupeři naprosto vyrovnaným sokem, trefili tyč a gól dostali až 8 minut před koncem, takže spíš smolná prohra. V druhém utkání už je Nizozemci přehráli, i když ne tak drtivě jako Finy a byl z toho výsledek 1:0.

            Z toho, co jsem napsal, je patrné, že v prvních 2 zápasech se Finové rozhodně nepředvedli v lepším světle než Malťani a kurzy tedy už po právu stoupají. Tipsport drží na DNB kurz 5,86, což je pro mě v duelu 2 dá se říct vyrovnaných týmů hodně luxus. Nicméně vzhledem k tomu, že se jedná o 17leté borce a postoupit už ani jeden nemůže, tak zůstanu s vkladem opatrný. GL