Slavia Praha - Příbram | Ostatní Autor: Smatch86

31.10.2014 18:32
Fotbal
Ostatní
2014-11-01 17:00:00
2.04
3
02
Marathonbet - nepoužívat
Ostatní
Takže - po dlouhé době, kdy sem si urovnal pár věcí, zařidil internet....jdu k věci. 

K dnešní analýze jsem si vybral zápas mezi Slavii Praha a Příbramí. Trošku nechápu vypsané kurzy, Slavia, která v lize zvítězila naposledy 
23.8. porazila (nutno dodat velice šťastně) Plzeň. Po skvělém úvodu sezóny ale slávisté vystřízlivěli a přišel pád v podobě 5ti porážek za sebou a v posledních zápasech 2 remízy. Mezitím dokázala Slavia vypadnout z Poháru České pošty s 2 ligovým Žižkovem. Z posledních 7 ligových utkání má Slavia skóre 4:12. Takže opět problém, který se Slavií táhne poslední sezóny - střílení branek. Navíc Slavia nemá nějakého vyloženě tvořivého záložníka, který by dal hře pořádnou myšlenku, takový hráč je sice Piták, ale ten po zranění už x utkání startuje mezi náhradníky a zvládá odehrávat max. 2. poločas. 

Naproti tomu Příbram táhne šňůru 5ti zápasů bez prohry, v minulém kole remizovali 0:0 na Dukle, předtím porazili doma Ostravu 3:1 a Hradec 1:0 a ve venkovních zápasech Budějovice 3:0 a Jihlavu 1:0. Takže po nevydařeném úvodu sezony, kdy byl odvolán kouč a přišel pan Tobiáš, vládne na Litavce určitě spokojenost z posledních zápasů.
Trenér Tobiáš sice po zápase s Duklou prohlásil o následujícím utkání na Slavii toto :"Veškeré výhody jsou na straně soupeře. Jakýkoli dobrý výsledek by byl fantastický a věřím, že se o něj popereme." Takže k utkání půjdou hráči Dukly určitě s pokorou, ačkoliv mi to přijde trošku alibistické, protože 4 dny mezi zápasy není zas takový zápřah pro profesionály. 
Příbram zatím táhne kanonýr Řezníček, který vstřelil 7 z 15golů Příbrami. 

 


Přibram sice nedokázala v Edenu bodovat posledních 6 utkání, ale zítra se to zlomí. Slavia už MUSI, budou to mít v hlavách a myslim si, že jim to bude svazovat nohy, pokud Slavia 
inkasuje 1. gol, bude to mít nesmírně těžké. Takže psychická výhoda je rozhodně na straně Příbrami, ta může jen překvapit (alespon podle papírových předpokladů). 

K tomuto betu si ještě zahraji, že Příbram vstřelí branku z posledních 10ti ligových zápasů vstřelila min. gol 8x!! a Slavia inkasovala z posledních 10ti ligových zápasů 9x!! Takže kurz 1,55 beru všema deseti. Oproti tomu nechápu kurz 1,18 na to, že Slavia vstřelí branku, s ohledem na jejich nemohocnost v posledních zápasech. 

Hraji v středním vkladu 3/5 neprohru hostů (marathonbet @ 2,04)
+ vedlejší bet výhru hostu 1/5 (marathonbet @ 5)
+ Příbram vstřelí branku ANO 2/5 (marathonbet @ 1,55)