Stoke - West Ham | Ostatní Autor: Sergju

1.11.2014 14:13
Fotbal
Ostatní
2014-11-01 16:00:00
2.1
4
West Ham over 5,5 rohu
BET365
Ostatní
Stoke - West Ham

V tomto zápase celkom nerozumiem vypísaným kurzom, favorizovaný je domáci Stoke a myslím, že to nie je celkom v poriadku. West Ham zastihla v posledných zápasoch forma a proi Stoke, by aj mala pokračovať. Ja si však v tomto zápase stavím na počet rohov hostí, tak si poďme k tomu niečo napísať.


West Ham sa vyšplhal až na 4. miesto a túto priečku by si mali po dnešnom zápase udržať síce v mužstve je pár vykartovaných hráčov no na strane Stoke je to ešte horšie. Asi sa aj pýtate ako je možné, že sú tak vysoko, odpoveď je v tom, že do mužstva prišlo niekoľko kvalitných hráčov, ktorí ako možno vidieť zapadli do mužstva na výbornu. Takže do mužstva prišiel Alex Song, Zarate, Kouyate, Valencia, Amalfitano a zatial sa najlepšie ukázal Sakho, ktorému sa podarilo streliť 6 gólov. No ako som písal dnes si vsadím na rohy West Hamu, tu si pozrime niekoľko ich zápasov vonku z pohladu rohov:
Burnley - West Ham 5:7
Manch. Utd - West Ham 7:10
Hull - West Ham 3:10
Crystal P. - West Ham 6:9
Takže ja si v tomto zápase zahrám hranicu 5,5. Ako možno vidieť West Hamu sa v rohoch darí zatial v 4 zápasoch vonku 4x over 5,5 rohu a podobne sa im darí aj doma. West Ham má v priemere 9 rohov a preto dnes proti slabšiemu mužstvu by nemalo robiť problém zahrať minimálne 6 rohových kopov.

Stoke sa momentálne nachádza na 12. mieste a v dnešnom zápase sa budú musieť zaobísť bez 6 hráčov. Čo sa týka rohov Stoke nie je až také výrazné mužstvo ako West Ham. Tu si pozrime ich výsledky:
Stoke - Swansea 3:5
Stoke - Newcastle 2:10
Stoke - Leicester 16:3
Stoke - Aston Villa 2:8
Takže nás alebo aspoň mňa zaujíma kolko rohov mali súperi Stoke. 2x over 5,5 rohu, raz to bolo na hrane, len 5 rohov čiže 2x under 5,5 rohu.
Ja si v tomto zápase stojím za tým, že West Ham bude pokračovať vo forme ako vo výsledkoch tak i v rohoch. West Ham patrí k jedným z "najrohovejších" mužstiev Premier League. Osobne by som čakal hranicu 7,5 možno 6,5 ale 5,5 mi príde veľmi nízka a preto hrám za vyšší vklad.