Toronto - Oklahoma | Ostatní Autor: Laposa - již zde nepůsobí

4.11.2014 20:03
Basketbal
Ostatní
2014-11-05 00:30:00
6
1
Nejlepší střelec utkání - Other
Expekt - nepoužívat
Ostatní
V tomto zápase zkusím netradiční sázku, kterou jsem si všiml, že vypisuje Expekt a to na to, že v tomto utkání bude nejlepším střelcem prostě někdo jiný než je v nabídce (DeRozan, Lowry, Ibaka, Valanciunas, Adams).

Hlavní šance že bude nejlepším střelcem někdo jiný než jsem napsal dávám Oklahomskému rozehravači Reggie Jacksonovi. Ten se také zranil v přípravě, ovšem už zasáhl do minulého zápasu proti Brooklynu a když je zraněn Westbrook tak by měl mít kotel minut což taky bylo vidět minule, když hned první zápas hrál 42 minut z 48 a měl 20 střel a 5TH a zaznamenal 23pts. Jackson v průměru hrál i loni 28,5 minut a to hrál Westbrook byl to asi nejlepší hráč z lavičky a když má Oklahoma takové absence tak to bude brát hodně na sebe.

Samozřejmně proti je Toronto, kde dokáže jak DeRozan (kurzově největší favorit) tak rozehravač Lowry mít hodně střel i vypracovat si dost TH, ale ikdyž umí dát také dost bodů tak taky umí vyhořet, především Lowry, ikdyž ten se loNi trošku zlepšil, ale největšího protivníka vidím v DeRozanovi, no snad mu to tam dnes nebude padat.

            

Očekávám, že Jackson bude opět hrát nějak 40 minut a měl by mít kolem 20 střel + nějaké TH a tento kurz prostě neodmítnu.