Philadelphia - Charlotte | Ostatní Autor: Kulubulu

19.12.2014 21:04
Basketbal
Ostatní
2014-12-20 01:00:00
2.62
2
Philadelphia ML
PINNACLE
Ostatní
Souboj tymu ze sameho chvostu tabulky nabidne rezbu mezi nejhorsim tymem na domacim hristi a nejhorsim tymem na venkovnich hristich Vychodni konference. Souboj dvou celku, ktere nedavno potrapili favorita na zisk trofeje Memphis. Predevsim vsak Phila proti nim ztratila vyhru az v samem zaveru.

Vykony Philadelphie proti silnejsim souperum, predevsim vsak ze Zapadni konference jsou obdivuhodne a je na case prokazat svoji kvalitu i proti souperum, kteri jsou pro ne hratelnejsi. Uz to zvladli napriklad proti Detroitu, coz bylo jeste pred uzdravenim J.Meekse a treba proti Minnesote. Doma jeste nevyhrali a dnes jim verim, ze urvou svoje prvni vitezstvi doma. Bobcats bude chybet L.Stephenson, o kterem se navic mnozi spekulace o moznem tradu ale dnes to vedeni Charlotte poprelo. No ale nejakou extra vyhodu v tom zase nevidim. Big Al je letos zklamanim a cela hra stoji predevsim na Kembovi. 

Mladi hraci Philadelphie se dokazi dobre zmotivovat, predevsim M.C.Williams se mi libi, potom take A.Shved z lavicky, solidni trojkar. Uzdravil se rovnez T.Wroten, coz je zakoncovatel akorat proti Bostonu naposledy nepredvedl temer nic ale je po zraneni, takze to bude chtit cas. Velice dobre vykony podava R.Convington. Jak se rika kazda serie jednou konci a v NBA to plati obzvlaste. Charlotte je favoritem ale snaha a dravost mladych hracu Phily me nuti za mirny vklad.

GL