Progress - Polytech | Ostatní Autor: BurukOkan

28.12.2014 09:17
Ostatní
Ostatní
2014-12-28 10:00:00
2.25
2
over 8,5
BET365
Ostatní

Dnes je na programu poslední zápas ruské Superligy v tomto roce. Utkává se Progress Glazov s Polytechem Petrohrad. Domácí Progress je na posledním místě a těžko se na tom do konce ročníku něco změní, je to opravdu nejslabší tým ligy, 7 bodů z 20 zápasů hovoří za všechno. Progress už byl suverénně nejhorším týmem loni, nicméně díky rozšiřování soutěže nikdo nepadal, takže si v Glazově nejvyšší soutěž můžou užívat už druhým rokem. Soupeřem bude Polytech, který je prozatím možná i největším překvapením soutěže, protože se drží na výborném 6. místě, což se úplně nečekalo. Nicméně za sebou mají borci z Petrohradu minimálně 5 dalších týmů, které do play off také chtějí a náskok na ně je nevýrazný, proto dnes Polytech nutně potřebuje výhru, zvlášť když poslední 2 utkání prohrál na půdě Spartaku, což je určitě velká ztráta, protože Spartak do té doby byl předposlední.

            Teď už ale k samotnému zápasu. Já dnes očekávám, že oba týmy budou chtít hrát dopředu - Polytech proto, že potřebuje vyhrát a připsat si body; Progress zase proto, že doma hraje mnohem útočněji než venku a chce fanoušky potěšit góly, i když se to občas nezadaří. Nicméně i na počtu inkasovaných gólů je vidět, že doma se Progress tlačí dopředu, byť to je často kontraproduktivní. V letošní sezoně se už tyto mančafty utkaly 2x a v obou případech vyhrál Polytech 3:2. Jenže to se hrálo v Petrohradu a Progress se mnohem víc zaměřil na obranu a Polytech moc do plných neumí. Dnes by však utkání mělo vypadat spíš jako loňská střetnutí obou týmů, kdy vždy padlo přes 10 gólů.

            V domácích zápasech Progressu padlo letos průměrně 8,88 gólu a over 8,5 padl v 6 případech z 10. Ve venkovních zápasech Polytechu padá průměrně přes 9 gólů, over 8,5 pak padl v 5 zápasech z 10 (a v dalších 3 zápasech padlo gólů 8).

            Když to shrnu, tak od obou týmů dnes očekávám hru dopředu, v jejich zápasech góly padají (a obzvlášť, když nejsou zatažené, jak by to mělo být dneska), proto mi kurz 2,25 přijde lákavý, fair bych viděl tak v kurzu 2. GL