Halifax - Chester | Ostatní Autor: Sergju

28.12.2014 12:07
Fotbal
Ostatní
2014-12-28 16:00:00
2.05
3
Halifax -1 AH
BET365
Ostatní
Halifax - Chester

Dnes som si vybral zápas v ktorom mám z celej dnešnej ponuky najväčšiu dôveru. Tento zápas by mal byť len o domácom mužstve a čaká sa jeho ľahká výhra tak sa poďme sa pozrieť prečo vsadiť na domácich.

Halifax sa nachádza na 7. mieste a v prípade dnešnej výhry sa môže posunúť až na 5. miesto ktoré by im zaručovalo play-off aj keď zatial len predbežne. Halifax bz do dnešného zápasu mal ísť takmer plnou zostavou až na jednoho hráča, ktorého nebude problém nahradiť. Halifax záska väčšinu bodov práve na domácom ihrisku 9-2-2 so skóre 27:12.

Chester v posledných zápasoch ide s formou len a len dole. Je to zapríčinené predovšetkým niekolkými odchodmi hráčov či už zraneniami. Chester sa nachádza na 16. mieste a vonku sa im príliš nedarí, bilancia 3-1-9 a skóre 18:28 nie je práve pozitívne. Do dnešného zápasu pôjde Chester viac než len opatrne a úspech bude čo i len bod. Citelnou stratou pre mužstvo je odchod dvoch hráčov a to Mattyho Hughesa a  Rhysa Oatesa, dnes nenastúpi kvôli kartám Gareth Roberts, Peter Winn je zranený, taktiež by sme na ihrisku nemali vidieť Johna Disneyho a Dannyho Harrisona + sa hovorí ďalších 2 hráčov čo by nemali hrať no to nie je nič oficiálne tak nechem predbiehať.


Myslím, že to netreba viac rozpisovať, dnes verím domácim, hostia majú citelné straty v zostave a to sa ukáže na ihrisku. V tomto zápase si zahrám výhru domácich v ázijskom handicape -1. Taktiež hrám aj pg domáci 2,5+ za slušný kurz 3,25 len s menšou dôverou.