Litva - Estonsko | Ostatní Autor: BurukOkan

15.1.2015 13:00
Ostatní
Ostatní
2015-01-15 19:00:00
2.1
4
over 5,5
BET365
Ostatní

První fáze kvalifikace na futsalové EURO má na programu 2. zápasy. Mně padl do oka zápas do pobaltských zemí mezi Litvou a Estonskem. Ani jednomu týmu se vstup do kvaldy nepovedl - Estonci prohráli s Gruzií 3:6 a Litva ztratila dobře rozehrané utkání se Švajcem 3:5. Šance na postup tedy výrazně klesly.

 

Teď už k samotným důvodům, proč hrát over. Za prvé šance na postup jsou po prvním mači velmi malé (on se tedy ani od jednoho týmu postup nečekal), tudíž obrany nemusí být na prvním místě. Dalším důvodem jsou včerejší výsledky, které naznačují, že v zápasech těchto týmů góly padají. Navíc v prosinci spolu oba týmy sehrály zápas v rámci Baltic Cupu a Litva vyhrála 7:3. Dalším (pro mě) důležitým faktorem je, že jsem Estonce viděl hrát minulý týden v Polsku na Turnaji 4 zemí, kde měli výsledky 1:6 s Polskem, 1:5 s Makedonií a 3:3 s Moldávií. Estonci se ve všech zápasech soustředili na obranu víc, než to od nich očekávám dnes, a přesto dokázali dostat 14 gólů. Jednalo se sice ve všech případech o silnější mančafty než Litva, nicméně dnes Estonci nebudou tolik bránit. Navíc i když se plně soustředí na bránění, tak jejich obrana rozhodně není neprostupná. Litva si pochopitelně na svého známého soupeře bude věřit a také bude chtít odčinit včerejší prohru, takže by se taky měla tlačit dopředu. Litva navíc hraje doma, což jí bude ještě víc nutit do útočení.

 

Když to shrnu, tak v zápasech obou týmů včera padlo hodně gólů, v posledním vzájemném mači taky over, oba týmy mají prostupné obrany. Zkrátka vidím hodně důvodů pro over, fair vidím minimálně o gól výš, tudíž nemůžu jinak než ve vyšším vkladu. GL