Halep Wickmayer | Ostatní Autor: Laposa - již zde nepůsobí

23.1.2015 10:28
Tenis
Ostatní
2015-01-25 01:00:00
1.75
4
Yanina Wickmayer +6,5
PINNACLE
Ostatní
Začnu u Yaniny Wickmayer aktuálně je na 80. místě a nejvýše byla na 12 pozici. Yanina má 25 let, ale poslední sezony se mi až tolik nelíbila a spíše hrála čím dál tím hůř, tedy lépe řečeno nepodávala vůbec vyrovnané výkony. Je to ale rháčka, která rozhodně umí zahrát dobře a dost jejich zápasů končí overem, protože set uhraje ale nakonec třeba prorhaje, letos odehrála 5 zápasů a všechny hrála v 5 setech což je neskutečné. Tady dokonce 2x prorhávala po prvním setu ale je vidět že letos na začátku nehraje vůbec zle. Už včera sjem si ji zlehka zkusil i výhru, protože na Errani prostě uměla zahrát a nakonec se tak i povedlo. Yanina má slušné čísla přes první servis umí dát i pár es a pozítří jí čeká Halep kterou už 3x ze 3 zápasů porazila a dokonce s ní nestratila ani set a všechny výhry byly jednoznačné, takže jak už napsal Kubhajzl dala by se dát i výhra, ale já půjdu do daleko jistější sázky a to tento vysoký hcp, od výhry mě odrazuje, že ty vzájemné zápasy jsou hrány naposledy 2012 a zlom u Halep nastal až o rok později, ale každopádně za ten kurz to jde zahrát.

Simonu Halep jsem si hodně oblíbil, nechala si i zmenšit prsa aby měla lepší možnosti v tenise a myslím že se jí to i vyplatilo, protože od roku 2013 to začla neskutečně bombit a se slabšími hráčkami dokáže vyhrát naprosto jednoznačně, v roce 2012 měla bilanci 29/24, 2013 pak 53/17 a loni 49/18. Nedělá moc chyb a má solidní obranu a ikdyž není moc vysoká tak po prvním servisu má v naprosté většině vynikající čísla. Letos ještě neprohrála, na prvním turnaji který byl slaběji obsazen tak měla problémy jen v úvodním zápase kde s Beck ztratila set ale pak už to byly jasné výhry. Zde pokračuje a zatím taky neztratila set, v prvním zápase porazila Knapp 6:3 6:2 tam jsem čekal jasnou výhru, jinak ale Halep se nechala 3x brejknout, druhý zápas taky pohodová výhra nad Gajdosovou 2x 6:2 zde neměla Jarmilka nárok, ale dnes ráno s Mattek výhra jen 6:4 7:5, na servisu slušná ale nechala se 2x brejknout.

Yanina ji 3x porazila, ale bylo to v době kdy ještě nehrála na takové úrovni jako ted. Očekávám vyrovnaný zápas a zvolím za vyšší vklad tento hcp, jinak než jsem dopsal analýzu tak malinko kurz klesl ale pořád je to dobré.