Marterer - Fucsovics | Ostatní Autor: Laposa - již zde nepůsobí

17.2.2015 11:01
Tenis
Ostatní
2015-02-17 13:30:00
1.81
2
Maximilian Marterer
PINNACLE
Ostatní
O Maximilian Marterer jsem zde už psal v zápase s Bemelmansem, kde jsem hrál over. Je to vysoký hráč, který má výborný servis dokáže dát hodně es a především po prvním servise má výborné čísla a kort v hale kde má bilanci 43/17 a letos zatím 17/1! Ano 2x hrála na futures turnaji, ale i tam potkal slušné hráče, 2x Laaksonen, Torebko, Ignatik a nebo Bemelmans, se kterým taky prohrál ale až ve 3 setu v TB a nutno říct, že Ruben teď má taky formu. Je to levák a ti mají malinkou výhodu a ten jeho servis je opravdu solidní a i v mezihře hraje agresivně. Zde navíc už je rozehraný z kvaldy kde sice 2x ztratil set a včera vyhrál až ve třetím setu v TB ale opět výborné čísla.

Marton Fucsovics měl solidní formu loni, kdy měl celkově 38/28 a hrál opravdu výborně a to na jakémkoli povrchu, v hale má ale 50/44 a hlavně letos mu to zatím tolik nejde. Připsal si 2 výhry nad Molchanovem, který hraje spíše na futures turnajích a poté porazil Podlipnika na hardu, ale to je antukář. Jinak prohrál s Boltem ve 3 setech na AO pak s Marchenkem ve 3 setech také což nebylo tak špatné, v Quitu prohrál taky ve třech setech s Gimeno-Traverem ale minulý týden dostal v hale od Hernycha 1:6 2:6. Jinak Martonovi nejde tolik první servis do kurtu, takže má někdy i hodně druhých servisů a teď úplná forma co měl loni není takže to by v tomto zápase mohlo taky rozhodnout.

Marterer má výborný servis a už je rozehraný, to Fucsovics zatím nic moc a v hale přeci jen je podle mě slabší než třeba na antuce, bude mít velké problémy aby Němce brejknul, ale sám podle mě nějaký ten BP nabídne.