Fulham-Derby | Ostatní Autor: Purple

28.2.2015 14:41
Fotbal
Ostatní
2015-02-28 16:00:00
1.85
3
over 2,5 g
Unibet - nepoužívat
Ostatní
Fulham se po dočasném výsledkovém vzepětí vrátil pod deku a koupe se v nebezpečných vodách, jen dvě příčky nad sestupovým pásmem. Pro klub, který spadl z Premier League, je to drsné vystřízlivění. Ale Championship je natolik těžká soutěž, že rozhodně nejde o výjimku. Derby County naproti tomu tabulku vedou a jsou velmi vážným kandidátem na přímý postup. 

Jedna věc je ale evidentní - oba týmy jsou dosti overové a mají velmi kvalitní ofenzivní hráče. U domácích jmenujme McCormacka, za něhož klub vyplatil neskutečných 11 milionů liber (ve 2. lize rekord) a Rodallegu, u hostů Benta (exSpurs, na hostování byl v minulé sezoně i ve Fulhamu) nebo Inceho. Kanonýr Derby Martin ještě nenastoupí, do hry se ale vrací jiný útočník Russell, který zřejmě usedne na lavičku. 

Oba týmy potřebují vyhrát, ani jeden z nich nebude sázet na defenzivu. Fulham má sebevědomí, stále všichni věří, že patří jinam, než momentálně jsou. O kvalitě Derby nemůže být pochyb. Bude to otevřený zápas stejně jako oba předchozí duely v této sezoně: v srpnu v lize vyhráli Rams doma 5:1 a pak v říjnu v Ligovém poháru na hřišti soupeře 5:2.