Jugra - Mytišči | Ostatní Autor: BurukOkan

7.3.2015 09:30
Ostatní
Ostatní
2015-03-07 11:00:00
1.83
3
hcp -2,5
BET365
Ostatní

V ruské Superlize je dnes na pořadu dne mimo jiné zápas mezi Jugrou Jugorsk a Mytišči. Jedná se o duel týmů, které momentálně jsou ve velmi slušné formě a také oba týmy mají velkou motivaci uspět. Domácí Jugra se snaží vybojovat co nejlepší pozici do play off, když zatím je na 4. místě, nicméně ztráta na první Dinu je pouze tříbodová. Mytišči se zas poměrně razantně začalo prát o play off, když se po sérii slušných výsledků dokázalo dostat na 8. místo. Nicméně náskok na 11. Polytech Petrohrad činí pouhé 2 body, takže každý získaný bod může rozhodovat. I když se oběma týmům daří, tak já vidím momentálně jasného favorita v domácím celku a zahraju si ho v hcp -2,5.

Hra Jugry je poměrně dost postavená na Brazilcích (někteří z nich ale hrají za ruskou repre), konkrétně se jedná o Robinha, Edera Limu a Marsinia. Poté má Jugra také silnou power play. Robinho je hráčem, který je opravdu hodně tvořivý a z jeho nápadů těží celá Jugra. Eder Lima byl v úvodu sezony zraněný a dlouho se nemohl dostat do formy z loňské sezony. Nicméně poslední zápasy už je to opět starý dobrý Eder Lima, to znamená hráč s úžasnou koncovkou, která je nejen přesná, ale taky tvrdá. K tomu se poslední měsíc dostává do hry i Dmitrij Lyskov, který byl zraněný přes půl roku a opět ukazuje, že patří mezi nejlepší Rusy. V této sezoně navíc vylétl Ivan Čiškala, který se i díky 19 gólům, které letos vstřelil, dokázal v pouhých 19 letech dostat do ruské reprezentace. Momentálně chybí zraněný útočník Šajachmetov, ale toho zmínění hráči hravě nahradí. Navíc Jugra v posledních 2 týdnech přivítala nové posily, a to Brazilce Edera, který už za Jugru hrál mezi lety 2005 a 2010, poté začal trénovat mládež a teď se rozhodl pro návrat na palubovky – tady je těžko říct, na kolik dokáže týmu pomoci. Druhou posilou však je ruský reprezentant Afanasjev, který přišel z Jekatěrinburgu vyztužit obranné řady, a ten tedy bude hodně platnou posilou. Jugra dokázala v únoru 2x porazit Dinamo, 2x vyhrát v Tjumeni, doma v poháru rozdrtit Sinaru a naposledy přišla plichta v semifinále ruského poháru na Dinamu, kdy už Jugra prohrávala 0:3.

Mytišči se dokázalo v poslední době zvednout, nicméně překvapením je jen výhra na Sinaře ze začátku února. Jinak přišly 2 prohry s Dinou (která momentálně nemá takovou formu jako Jugra a přesto je porazila o 2 a 3 góly) a pak 2 výhry nad Polytechem, který se však dostal do ohromné krize a prohrává vlastně skoro s každým, tudíž se ty 2 výhry nedají přeceňovat. Je jasné, že Mytišči bude spoléhat jen na brejky, jenže to na kvalitu Jugry stačit nemůže, protože Jugra je zvyklá hrát do plných a nedělá jí problém prorazit tuhou defenzivu soupeře. Dnes očekávám výhru domácích alespoň o 3 góly. GL