Basilej-Gallen, YBB-Vaduz | Ostatní Autor: GGBridge

27.5.2015 16:36
Fotbal
Ostatní
2015-05-29 20:30:00
2.52
4
Basilej + YBB
Synottip - nepoužívat
Ostatní
Hodně jsem přemýšlel, jak tohle zahrát, protože se nabízí i možnost hrát hcp -1,5, speciálně na Basileji je velká hodnota. Současných @1,65 je super, hcp @2,50 vypadá taky velice dobře, u Bernu je situace obdobná, ačkoliv tam taková hodnota v tom hcp není, lepší je v klasické výhře.

Basilej - St.Gallen
Basilej slaví po roce znova titul, tři zápasy jsou bez výhry, nicméně prostor dostávali někteří hráči z lavičky a nehráli v nejsilnějším složení. Doma však v posledním zápase zase očekávám silnou sestavu. Jednak se výhrou rozloučit s fanoušky, potom se ale vítězně rozloučit s legendou Marco Strellerem, který definitivně končí. I letos byl stále platným mužem do útoku, ale přeci jen už se derou o šanci mladší, přestože měl Marco ještě na rok platnou smlouvu. Basilej navíc ještě bude hrát finále poháru za týden o víkendu, takže zase dát hráče spolu dohromady nebude na škodu. Gallen při vší úctě není soupeřem. Oni se zvedli doma proti Thunu a proti Aarau, kde oba dva zápasy vyhráli, nicméně s Thunem byli špatní a vyhráli s vělkým štěstím, Aarau jsou sestupující a ten zápas už byl hodně odevzdaný. Tohle nejsou berné mince, současný Gallen nemůže být proti Basileji soupeřem. Ano, letos s ní ve třech zápasech ještě neprohráli, to však bylo za jiné konstelace. Gallen nehraje o vůbec nic, protože Zurich má lepší skore, takže by museli vyhrát na Basileji asi 15:0, aby jej v případě jeho prohry předskočili.

YB Bern - Vaduz
Bern už nějakou dobu ví, že skončí na 2. místě, podle čehož vypadají poslední výsledky. Zápas v Sionu byl ale už trochu na pováženou, hosté dostali výprask 2:6, za což se musel trenér fanouškům osobně omluvit. Je tak nasnadě, že doma se v posledním zápase budou snažit toto odčinit a poměrně úspěšnou sezonu doma zakončit výhrou, stejně jako Basilej. Vaduz může jet do Bernu zcela v klidu, náskok na sestup mají 4b, což je kolo před koncem 100% záchrana. Vykartovaní jsou navíc dva hráči ze zálohy, kde především Neumayr (35 apps 5g 8as) bude v už tak mizerné ofenzivě dost chybět. Asi nemusím dodávat, že je nejlepším nahravačem, umí kopat standardky, jeden z nejzkušenějších hráčů Vaduzu. K němu se přidá Ciccone (25 apps), který hraje střed zálohy, spíše takovou spojku. Bern je doma silný, využívá umělku. Proti Luzernu se mu moc nechtělo, prohrál 0:1, nicméně šance měl. Luzern na druhou stranu je kvalitou jinde než Vaduz. Od něj nečekám žádné zázraky, bez Neumayra si myslím, že by vůbec nemuseli vstřelit gól.

Sečteno, podtrženo, tak fair kurzy mám na Basilej i Bern shodně @1,40, takže ty kurzy na ako by měly být někde na @2,00. Současná nabídka je pro mě velmi solidní, dá se to kombinovat v různých sázkovkách, liší se to třeba v desetince, někde ani to ne, např. u Betka, Pinnacle bude mít ako dostupné zřejmě zítra či až v pátek. Akovky v drtivé většině nehraji, ale tady udělám výjimku. Kdo má i přesto zájem jen o solo, tak Basilej za @1,65 se solo dá zahrát, u Bernu už by se muselo asi šáhnout po handicapu.