Djokovic - Wawrinka | Ostatní Autor: Laposa - již zde nepůsobí

7.6.2015 11:07
Tenis
Ostatní
2015-06-07 15:05:00
1.8
4
Wawrinka - dvojchyby 3,5+
Marathonbet - nepoužívat
Ostatní
Tady maraton podle mě ustřelil s hranicí a to si zahraji za vyšší vklad. Třeba Tipáč vypsal 5,5 a to je podle mě +- fair, protože Stan tady nemá problém mít hodně dvojchyb. Stan tady hraje výborně a hodně mě překvpail v zápasech se Simonem nebo Federerem, že až tak hladce vyhrál, no dnes to podle mě opět proti Djokovicovi nezvládne ale určitě ho potrápí a očekávám minimálně 4 sety, na těchvětších akcích jsou mezi nimi v posledních době hodně vyrovnané zápasy.

Jinak Stan dává hodně es, ale on tady někdy vůbec nemůže první servis trefit a poté je hned více šancí na dvojchybu. Tady zatím první zápas 5 dvojchyb ve 3 setech s Ilhanem a to vyhrál jasně (42% míčků přes druhý servis). S Lajovicem dal 9 dvojchyb za 4 sety (56% míčků přes druhý servis). S johnsonem ve 3 setech 0 dvojchyb to mu vyšlo (46% míčků přes druhý servis), poté se Simonem 4 dvojchyby za 3 sety (57% míčků přes druhý servis), s Federerem nejsou uvedeny dvojchyby takže tam asi nepadno ani jedno u ubou (tady měl 46% míčků přes druhý servis) a s Tsongou ve 4 setech měl 6 dvojchyb a to měl 48% míčků přes druhý servis.

Jak už jsem napsal podle mě vyhraje Djokovic ale Stan by ho měl potrápit a zároven on bude muset prostě riskovat nic jiného mu nezbývá a to i při servisu, někdy má i přes 50% míčků přes druhý servis a to je prostě hodně. 4 dvojchyby ale může udělat easy i ve 3 setech, ale očekávám delší zápas.