Cabal/Farah-Rosol/Thiem | Ostatní Autor: Kubhajzl

8.6.2015 09:43
Tenis
Ostatní
2015-06-08 14:00:00
2.62
2
Rosol/Thiem
BET365
Ostatní

Mercedes Cup ve Stuttgartu se letos poprvé po mnoha letech hraných na antuce hraje na trávě a povrch je rovněž důvodem proč zvolit hostující.

Kolumbijci Cabal s Farahem jsou sehraným párem kteří se však nejlépe cítí na antuce a pokud možno na té pomalejší v Jížní Americe. Ted před Paříží vyhráli Geneva Open ale zase antuka. Oni kromě antuky ještě můžou hard.

Ale čemu se hodně vyhýbají tak jsou rychlejší povrchy indoor kde mají 3/8 a rovněž i tráva kde mají 5/5.

Poslední 2 roky dokonce na grassu neodehráli ani jeden zápas!

Na druhé straně náš Lukin s Thiemem - spolu hráli letos v Marseille kde došli až do SF. Rosol hraje debla skoro na každím turnaji - letos kromě Thiema hrál i s Klaasenem, Simonem a naposledy s Albotem s nímž došel až do QF v Paříži kde lostli Bollel/Fabio.

Rakušan Thiem hraje nejčastěji se Struffem a debla hraje taky pravidelně.

Jak říkám letos už spolu odehráli Marseille SF a celkově si myslím, že by jim to mohlo šlapat. A rovněž do karet by jim mohl hrát povrch - Kolumbijci jsou prostě antukáři jako polena a i když nemají zlý servis tak tady na rychlé trávě bych viděl výhodu pro soupeře - jak Rosol, tak i Thiem mají výborný servis jako stvořený na trávu.

Tady moc BP vidět nebude a jelikož vidím šance celekm vyrovnané cca 55/45 tak kurz na hosty od Betk, který je téměř nejvyšší na trhu, shledávám jako hodnotný. Fair bych dal cca 2,15.

Rosol s Thiemem by se přes servis měli v klidu držet ve hře a při troše štěstí mohou pomýšlet na vítězství.