Haiti - Francie | Ostatní Autor: Elliot

22.6.2015 10:47
Hokej
Ostatní
2015-06-23 15:00:00
2.1
2
1
FORTUNA CZ/SK
Ostatní
                      Haiti - Francie

tady se setkává tým, který hraje prvně na MS a to je Haiti.
Francie má za sebou už nějaké hry Ms za sebou. Poslední v roce 2013 vypadlo z elity, kde měli skóre 0:61 a z jejich strany to byla žalostná hra.

Francie letos pokračuje v prohrách - s Indii 0:9, s Kajmanskými ostrovy 1:3.
Tým je z poloviny stejný jako na Ms 2013. V brance zatím taky tragédie. Viděl jsem jejich hru s Indii a nebyli schopni udržet se v útočném psámu.
Když už se tam dostali, tak si dokázali maximálně 2x přihrát a byli vytlačeni či ztratili balón. Při soubojích byli horším týmem, fyzická připravenost není tak skvělá.

Haiti jsou pro mne milé překvapiení, ti prohráli s ITA 1:4, což se dalo čekat, ale odehráli výborný zápas. (První ostrý start na MS),místy i talošům zatápěli, druhý zápas překonali Arménii 0:6.
V obou utkáních byli "černoušci" fyzicky výborně připraveni. Rychlost i v soubojích jim to šlo. Hodně mě jejich styl překvapil a ukázali, že i tyto týmu umí hrát hokejbal.
Technicky taky solidní a pokud se dostali do útočného pásma, tak dokázali soupeře zavřít a vynutit si i tlak...s Arménii více a s ITA o něco méně.

Od FRA, po výprasku z elity, se čekalo, že budou hrát v nižší divizi lépe, ale není tomu tak. Hráči jsou prostě zatím jaloví a to měli proti sobě hratelné soupeře.

Haiti, ač je nováček, tak fyzicky jsou lépe připraveni. Dá se říct, že jim i v tomto zápase více věřím, že než FRA a kurz mě i mile překvapil, počítal jsem dle dosavadního průběhu
někde na 1,9.

Tip Haiti