Třebíč-Most | Ostatní Autor: kosecek- již zde nepůsobí

30.9.2015 09:24
Hokej
Ostatní
2015-09-30 17:30:00
1.77
3
over 5
Unibet - nepoužívat
Ostatní
       vs     
Třebíč-Most tip over 5

Horácká Slavia platila v posledních letech za černého koně naší druhé nejvyšší soutěže,ale letos to zdaleka není ono. Způsobeno je to absencemi i odchodem některých hráčů. Co nejvíce hapruje je obrana,která byla vždy hlavní devizou mužstva. V brance solidně čape Vejmelka(mladý host z Pardubic),ale v obraně až příliš mnoho mezer. Chybí především Bartoň,minule nehrál ani zkušený Malena a Třebíč odehrála minulý zápas v Budějovicích na 5 beků! Přesto podaly heroický výkon a vyhrály u lídra 6:3! Zato útok se oproti začátku sezony zlepšil,chybí sice zkušený Dolníček,do setavy se ale vrátil Pekr,konečně se trefil i Svoboda,spolu s Eratem nebo Polodnou dostatečný arzenál.

Most tradičně okupuje spodní část tabulky,farmářský tým Litvínova ani nemá ambice jít někam výš a slouží především pro vyhrání mladíků Chezy,které doplňují zkušení veteráni. Proto se ani nelze divit,že zatím okupují poslední příčku,z nejhorší obranou. Hodně bude záležet,koho dnes Litvínov uvolní na zápas,často se stává,že Most hraje jen na tři lajny,v závěru potom dochází síly. V posledních dvou zápasech navíc tým posílil i gólman Petrásek,zatímco v Edenu to skončilo neslavě,šesti banány a alou na střídačku,předevčírem proti Kadani byla hlavně jeho zásluha,že vybojoval Baník alespoň bod.

Dnes je favorit jasný a celkem nepochybuji o výhře domácích,ale já si zahraji tip na počet branek. Domácí,posilnění výhrou na ledě Motoru,do toho dnes šlápnou,potřebují body aby se posunuli tabulkou tam kam patří,dnes je k tomu ideální soupeř. Naproti tomu sami mají problém v obraně a je možné,že se bude v sestavě na postu obránců experimentovat,takže nějakým gólem určitě přispěje i Most.