VK Partizan Bělehrad–Jadran HN | Ostatní Autor: Otak13- již zde nepůsobí

8.11.2015 09:30
Ostatní
Ostatní
2015-11-08 19:15:00
1.87
3
10
Sazkabet - nepoužívat
Ostatní

Osmým kolem pokračuje Triglav liga mezi domácím Partizanem a Černohorského Jadranu. Zde si zahraji neprohru domácích, nesouhlasím, že by měli být hosté takovým favoritem a nedivil bych se kdyby i prohráli, fair mám 1,60.

Partizan je na čtvrtém místě s 10 body, když 9 z nich získal v domácím prostředí, tady jsou oni velmi nebezpeční a efektivní. Potřebují bodovat, protože pak jedou na Mornar a tam to bude hodně těké, ti jsou hned za nimi na 5.místě. Partizan současně hraje 1.kolo LM,kde mají za sebou jeden neúspěšný zápas se Szolnoki(9:14). Oni na rozdíl od soupeře nehráli kvalifikaci LM, takže ten program nemají tolik náročný. Absence v týmu nejsou hlášeny, nejvíce se střelecky daří Gavrilovi Subotičovi, který je druhým nejlepším střelcem soutěže.

Hlavní důvod proč jdu proti Jadranu, je jejich náročný program. Od začátku sezóny jak v Triglav lize tak v kvalifikaci o LM odehráli už 16 soutěžních utkání a to podle mě může být znát. Šířku kádru sice mají dostatečnou, ale stejně to hrají většinou se stejnou třináctkou. V soutěži jsou zatím na druhém místě s jedinou porážkou doma od Primorje, mají tedy 18 bodů. V týmu jsou převážně hráči Černé hory, nejlépe se zatím vede Aleksi Ukropinovi se 14 zásahy.

V loni se oba soupeři utkali v Triglav lize 2x a pokaždé vyhrál domácí tým, 11:9 Jadran a 12:6 Partizan. Věřím, že domácí nedají svojí kůži lacino a dnes zabodují.