San Francisco 49ers - Atlanta Fa | Ostatní Autor: Kubi$$$

8.11.2015 14:44
Baseball/NFL
Ostatní
2015-11-08 22:05:00
1.9
3
Atlanta -7
PINNACLE
Ostatní

49ers jsou v rozkladu. Před sezónou je trápilo několik předčasných ukončení kariéry ze zdravotních důvodů. To se ale týkalo spíše hráčů defenzívy. Nyní ale budou absolutně tragičtí v offense. Začal bych od nejdůležitějších: kouč Tomsula, motivátor, nováček, neschopný reagovat na nepříznivý vývoj, většinou jen postává na lajně a kroutí hlavou. QB Gabbert (nahradil startra Kaepernicka) dvě sezóny nehrál ostrý zápas, předtím se nechytil ani v Jaguars. Ten je sám o sobě slabý, ale on navíc nebude mít nikoho kolem sebe. Running beci zranění-  Bush, Hyde, Hayne, takže nastoupí kluci kteří minulý zápas ani nebyli na rosteru. Co se týče pasů Vernon Davis je od úterý v Broncos, Boldin out, Celek s otazníkem.

I Atlanta pár zranění má. Nejvíce asi bude chybět WR Hankerson, ale to je ze sklil pozic vše, ostatní by si dnes měli vylepšit statistiky.

Kolem a kolem to je velká bída, tahle ofenzíva 49ers. Skoro ve všech statistikách figurují na posledních místech v NFL, ve 4 zápasech nebyli schopni skórovat TD a dneska to bude obrovské utrpení s backup QB a bez ofenzivních zbraní.  

Nálada v SF? Odstavená hvězda Kaepernick se přes media vyjádřil, že s koučem nesouhlasí a odpočinek nepotřebuje…Jaký viv má na kabinu nevím, ale pohoda tam určitě nevládne.

Věřím, že SF by dnes porazil každý a Atlanta potřebuje opět nakopnout. Poslední 3 zápasy neměli ideální, když prihráli doma s Tampou v prodloužení, v Tenessee vyhráli 10:7 a prohráli v New Orleans. To SF 49ers ti minulé dva zápasy prohráli v St.Luis a doma se Seatlem, kdy skórovali 6 resp. 3 body za celý zápas… Dneska má Atlanta ideálního soupeře, na kterém si spraví sebevědomí, díky nezdarům z posledních kol nečekám podcenění a půjdou těžce na skóre.

Lajna je na -7 podle mě by mohla být někde na -9.5 až 10 a proto pořád beru, i když na začátku týdne jsem stihl -4.5. San Francisco je však tak špatné, že hraji hcp až do -13.5 za pěkné kurzy, a taky sázka SF49ers skórují méně než 16.5 má hodnotu.