Atlanta - Boston | Ostatní Autor: Laposa - již zde nepůsobí

24.11.2015 19:43
Basketbal
Ostatní
2015-11-25 02:00:00
1.82
3
Al Horford 16,5+
TIPSPORT CZ/SK
Ostatní
Poprvé si zahraji něco u centra Atlanty Horforda, dnes půjdu do overu. Dnes čekám hlavně vyrovnanější zápas, oba se střetli před 11 dny a Voston vyhrál doma 106:93, dnes se podle mě role obrátí a vyhraje opět domácí tým, ale nějak jednoznačné to snad nebude.

A dnes věřím, že si zastřílí centr Horford. Na Ala je rok co rok spoleh a když nepočítám jeho první sezonu v NBA tak měl vždy úspěšnost střelby přes 50%, sice těch střel moc nemá, ale pokud je potřeba tak si někdy vezme víc. I trestné hody proměnuje celkem slušně, letos pak zatím nejlíp ze všech sezon a Boston letos hodně fauluje, první zápas si s něma žádný TH nevypracoval ale třeba to dnes bude jiné.

Navíc Dnes bude Atlantě chybět z lavičky centr Splitter, tak by mohl hrát o pár minutek víc a taky bude už 4-tý zápas po sobě chybět Bazemore, ten zase tolik střel nemá, ale je to 4-tý nej střelec. Jinak ještě se musím zmínit, že v poslední době měl problémy myslím s kotníkem rozehravač teague, ten už poslední zápas hrál, ale nečekám od něj nějaký super výkon a taky se objevila zpráva, že další podkošový hráč Milsap měl zateipované rameno, asi to není moc vážné hrát taky bude, ale taky dnes nemusí mít tolik střel.

                 

Dnes věřím Horfordovi, který hraje stabilně dobře, navíc letos oproti minulých sezonách zkouší střílet i za 3 body a má úspěšnost 36% což není úplně nejhorší. Může to být těsné, no věřím, že si dnes vezme alespoň průměr střel co má a dnes to naháže.