Utah - New York | Ostatní Autor: Laposa - již zde nepůsobí

9.12.2015 19:43
Basketbal
Ostatní
2015-12-10 03:00:00
2
3
Gordon Hayward 19,5+
FORTUNA CZ/SK
Ostatní
Zde by to měl být vyrovnaný zápas, oba celkem solidně brání a nedostávají tolik bodů, ale řpeci jen Utahu už 3 zápasy chybí centr Gobert což je velká ztráta do obrany a klidně by mohlo napadat i více bodů, ale ikdyž padne ten jejich průměr tak si zahraji u domácího hráče over.

Hayward hrál výborně loni, kde měl nejvíc střel a měl taky největší průměr. Letos měl první zápasy slabší i střelbu, ale poslední dobu se rozjel a dává hodně bodů, on někdy nemá tolik střel, ale zase má dobrou úspěšnost a k tomu si dokáže vypracovat hodně trestnáků, ale nemá problém si vzít i 20 střel a to především v domácích zápasech a dnes bych to i čekal, protože Utah hrál i včera zápas a co jsem se díval, tak když hrají 2 zápasy po sobě tak v těch druhých dává Gordon vždy dost bodů a loni si bral v těchto zápasech hodně střel. Bude hrát nejspíš na Anthonyho a loni si to proti sobě slušně rozdali, Gordon dal 33pts a Carmelo 46pts, teďka asi tolik bodů nedají, ale Gordon by měl jít přes 20.

                   

Oba týmy navíc patří k nejvíce faulujícím a jak už jsem zmínil Gordon si umí vypracovat hodně trestnáků, klidně i z 10 a ty proměnuje solidně (80%). Dnes by podle měl jít přes 20 bodů.