Utah - Denver | Ostatní Autor: Laposa - již zde nepůsobí

18.12.2015 19:25
Basketbal
Ostatní
2015-12-19 03:00:00
1.7
3
Derrick Favors 16,5+
other - nepoužívat
Ostatní
Hraji u Victoriatipu, ale má i fortuna. Opět a opět se budu opakovat, ale tohle je pro mě nejlepší bet v takovém zápase a půjdu do overu u Favorse, protože podkoš Denveru je strašný.

Na začátku bych chtěl jen napsat, že letos se Východní konference celkem vyrovnala Západaní a i 10-tý Boston má přes 50% výher. No ve Východní konferenci je zatím na 8. místě právě Denver (bilance 11/14) a hned za ním Utah (bilance 10/14) a takový zápas musí Utah zvládat kort doma, ale Denver má aktuálně 5 výher z 6 zápasů a tak by to měl být vyrovnanější zápas.

Utahu se ale už 8 zápasů chybí centr Gobert a hned z toho Utah uhrál jen 2 výhry, ale měl i těžké soupeře, hlavně 2x OKC a jednou SA, ale poslední zápas doma proti NO taky nezvládli a tak dnes budou mít konečně přijatelnějšího soupeře k poražení. Při zranění Goberta se musel Favors posunout na centra a tam má denver opravdu velké problémy. Už jsem to psal několikrát nebudu vyjménovávat hráče a jakou měli úspěšnost, prostě střelci se pohybují kolem 60% úspěšnosti a Favors je hodně kvalitní a spolehlivý střelec, letos má zatím nejvíc střel, ale i nejlepší úspěšnost a to 53% - doma téměř 56% a proti slabším týmům toho dokáže využít a tu střelbu má klidně i lepší. Poslední zápas třeba proti NO měl 10/15, ale když se podíváme i na ostatnízápasy tak vyhořel prakticky jen ve 3 zápasech, jinak minimálně přes 40% má vždy a o už je odehraných 24 zápasů. Letos se už střetli a tam dal jen 6pts, ovšem hrál pouze 19 minut a měl jen 7 střel, dnes by to mělo být ale rozhodně jinčí.

                 

Utah se dnes určitě bude spoléhat na Favorse a očekávám, že bude mít kolem 15 střel, ne-li víc v takovém matchupu a on si i dokáže vypracovat dost trestnáků a Denver pod košem fauluje nejvíc! Dnes by mohl jít klidně zase přes 20 bodů, věřím, že si udrží výbornou úspěšnost a pokud bude mít přes 15 střel + trestnáky tak se o over nebojím - jinak bych hrál asi i o bod vyšší hranici dnes.