USA Ž-Kanada Ž | Ostatní Autor: Otak13- již zde nepůsobí

19.2.2016 10:15
Ostatní
Ostatní
2016-02-20 02:20:00
1.91
3
USA hcp -6,5g
Marathonbet - nepoužívat
Ostatní

Tady si zahraji domácí hráčky v hcp za pěkný kurz. Fair mám -7,5g a myslím, že Američanky jsou schopny vyhrát i větším rozdílem.

Zítra čeká USA asi zatím nejtěžší soupeř v dosavadním průběhu, ale pro ně to nebude zas tak velká překážka. Jde o to jak se k tomuto zápasu postaví. A já jsem přesvědčený, že opět nic nepodcení a prokážou svojí daleko větší kvalitu. Na vlastní půdě, před domácími fandy holky Americké prostě hrát chtějí a zatím všem soupeřkám rozdávají příděly. Ony tady snad kromě Australanek nemají moc konkurenci. Tým skvěle brání, zatím obdržely 9 branek ve třech utkáních, a jejich útočná síla je rovněž výtečná(55g). Prostě všechno šlape, tým funguje jak má a nevidím důvod, proč by Kanadu neměly porazit min o 8 branek. Tady čekám od USA, že soupeři nedovolí více jak 5branek a samy těch 15 golů dají. Čekám tady obdobný průběh jako v zápase s Čínou, kterou smázly 19:5.

Kanaďanky tady včera překvapivě porazily Číňanky 15:14 a udělaly důležitý krok k postupu. I když ono to asi zas takové překvapení nebylo, protože Číňanky se tady moc s formou nepotkaly. Jinak tu Kanada porazila ještě 19:10 Japonsko a pak prohrála s Austrálií 2:11. Já si myslím, že dnes ony budou hrát uvolněně, tento zápas pro ně nic neřeší a budou šetřit na důležitý mač s Brazilkami. Podle mě budou mít velké starosti se gólově prosadit, stejně jako proti Australankám a horko těžko ubrání drtivou útočnou sílu Američanek.

Američanky když nic nepodcení a podle mě to na domácí půdě nehrozí, dnes vyhrají vícebrankovým rozdílem a hcp pokryjí.