Zlín - Plzeň | Ostatní Autor: radim- již zde nepůsobí

1.3.2016 12:01
Hokej
Ostatní
2016-03-01 17:20:00
2.24
3
Plzeň ah+0
Marathonbet - nepoužívat
Ostatní
1.3./17:20

Zlín
Plzeň

extraliga

Zlín doma je velká kvalita, ale, dostat se přímo do šestky vypadá už nejspíš nereálně - a i kdyby ne tak předkolo budou určitě začínat doma takže můžou bejt relativně v klidu.Jasně největší problém u nich je nemocný golman Kašík a zraněná je i dvojka Štůrala!Takže zase zbejvá mladý Zavadil bez zkušeností a junior Haloda.Dál podle trenéra na treninku dnes postrádali 6 hráčů kvůli náznakům chřipky.Už v Liberci jejich řady těžce prořídli kdy nehráli stabilní beci plus golmani a na výsledku to bylo znát.

Plzeň ještě má o co hrát, bojují o udržení třetího místa, ono lehce dokonce můžou spadnout až na páté.Jsou druhým nejlepším venkovním týmem a i přes aktuálně tři porážky(těžký soupeři) u nich vidím díky absencím domácí velkou šanci uspět.Tým dlouho trápila marodka v útoku ale už jsou komplet, jenom obrana postrádá zkušeného Kudroče. Plzeň do Zlína přijede z Třince kde měli předchozí zápas takže žádné úmorné cestování.

absence u domácích sice nejisté, ale už jen to že nebude Kašík je podle mě klíčové, OPlzeň sama o sobě je výborný tým a venku hrají dobře, tohle by měli využít...až se potvrdí sestava tak by to klidně mohlo bejt na přitlačení vkladu jestli Zlín bude rozpadlej v obraně

Plzeň ah+0 @2,24