Lakers - Brooklyn | Ostatní Autor: Laposa - již zde nepůsobí

1.3.2016 17:36
Basketbal
Ostatní
2016-03-02 04:30:00
1.7
3
Brook Lopez 20,5+
FORTUNA CZ/SK
Ostatní
Tady je volba předem jasná a bude to over u centra hostů a mého oblíbeného hráče Lopeze.

Naposledy jsem u něho jel under, ale to měl daleko těžší matchup proti Gobertovi, ale stejně dal 19 bodů. Včera pak hrál Brooklyn v Clippers a tady měl stejně jako dnes výborný matchup s Jordanem a chtěl jsem ho zahrát do overu, který nakonec i dal, ale trošku jsem nevěřil že se jich udrží na dostřel.

Dnes s Lakers, kteří mají prakticky na každém postu slabinu, ale Brooklyn ted nemá tolik hráčů kteří by dali víc bodů a vzali si hodně střel, odešel Johnson a místo něj je v základu Bogdanovic, ten by dneska šel zahrát ale má ho jen Sporting a 15,5 je na hraně, ale ten podle mě půjde někde k těmto bodům až k 20, ale pak je tam Young a Lopez a pak už ostatní si moc střel neberou hlavně hráči z lavky, takže Lopez střely mít měl a hlavně při venkovních zápasech si letos bere víc střel (o 1,8 střel a 0,9TH víc než doma). Letos se pak střetli a dal 23 bodů a to ještě hrál Jack nebo Johnson, kteří měli hodně střel.

                 

Lopez je prostě v takovém zápase jistota, protože Lakers mají slabou obranu a pokud nebude mít nějak mín střel v což nevěřím, tak dnes musí jít taky přes 20 bodů.