Charlotte - Miami | Ostatní Autor: Laposa - již zde nepůsobí

23.4.2016 20:14
Basketbal
Ostatní
2016-04-23 23:30:00
1.82
3
Kemba Walker 22,5+
TIPSPORT CZ/SK
Ostatní
Charlotte nedokázalo v Miami vyhrát a tak dneska je to pro ně hodně důležitý zápas, protože stav 0:3 už by asi těžko otočili a doma hráli letos odost líp jak venku a pokud nevyhrají tak vyrovnané to bude určitě a já zde půjdu opět do střelce.

Půjdu do domácího rozehravače, který letos hraje asi nejlépe, vzal si letos nejvíc střel, ale i úspěšnosti má nejlepší a to všechny, za 2 body, za 3 body i trestnáky. Bohužel se dnes Charlotte bude muset obejít bez Batuma což je velká ztráta, ale nedá se nic dělat a musí bojovat i bez něj a kromě Walkera tam není tolik borců co by dávali víc bodů. Nějaké střely si vezme Jefferson z lavičky, pak asi Lin který možná začne místo Batuma, ale zase nějak extra to taky nebude a pak Williams na PF-ku je zatím proti Miami hodně marný, za 2 zápasy střelba 1/17 což je brutál.

Kemba bude mít prostě nejvíc střel a bude jich mít hodně, stejně jako poslední zápas. Miami sice celou sezonu bránili rozehravače výborně, ale Kemba už několikrát letos dokázal že umí dávat i kotel bodů, třeba dal 52 bodů Utahu, který měl letos taky výbornou obranu, pak třeba Orlandu 40 a ještě 10x přes 30 bodů a hodněkrát přes 20 bodů a dneska to musí taky vzít hodně na sebe, něco jako včera Thomas z Bostonu, který nasázel Atlantě 42 bodů.

                  

Poslední zápas v Miami dal 29 bodů, potřeboval na to sice taky 29 střel a 4TH, ale něco podobného se dá čekat i dnes a já věřím, že doma bude mít lepší úspěšnost a ikdyby měl zase horší tak těch 23 bodů není ještě taková hranice aby ji nepřekonal, taky počítám, že by si dneska mohl zaházet více trestnáků, neměl problém letos si vypracovat 6-10TH za zápas a dneska musí být více agresivnější a Dragic, který ho bude hlídat fauluje z Miami po Whitesidemu nejvíce.