Podoroska-Ramialison | Ostatní Autor: Kubhajzl

3.7.2016 07:36
Tenis
Ostatní
2016-07-03 15:05:00
2.83
3
Irina Ramialison
TIPSPORT CZ/SK
Ostatní
 vs.     

Value vidím na domácí hráčce.

Podoroska se narodila na Ukrajině ale do mala žije v Argentíně za kterou už nastoupila i ve Fed cupu.

Natalia je určitě velký talent ale stále platí, že je jí teprve 19 let a má to před sebou - i na svůj věk si pár úspěchů připsala a myslím že o ní ještě uslyšíme - zejména na antuce kterou jasně preferuje.

Irina je o 6 let starší a zkušenější hráčkou která spíše preferuje rychlejší povrchy ale i na antuce není marná a má zde pozitivní bilanci.

A zdejší podnik se solidní dotací 25.000 USD jí zjevně sedí - loni tu prohrála až ve finále s Badosou a tak lonský result už obhájila a já myslím, že letos by se mohla dočkat i titulu. Snad se z lonska poučila a letos tu uspěje.

Jednoduché to určitě nebude ale value je rozhodně na ní - Irina tu v posledních 2 kolech přehrála opravdu 2 těžké soupeřky a to Ozgen a Laru Saez a potvrdila, že půjde na krev. 

Navíc je to domácí podnik pro ni na kterém se jí daří a dalším faktorem je i to, že předloni Podorskou po velkém boji už jednou porazila, předloni na antuce.

Očekávám vyrovnaný zápas možná i na 3 sety zase ale odds bych viděl daleko více k evens a vzhledem k uvedeným faktorům je value na straně domácí hráčky.