Hantuchova - Lu | Ostatní Autor: Laposa - již zde nepůsobí

2.8.2016 10:00
Tenis
Ostatní
2016-08-02 11:00:00
2.03
2
Jia-Jing Lu +1,5 setu
PINNACLE
Ostatní
Opět především sázka proti Hantuchové. Daniela hrála naposledy na Wimbledonu, takže už přes měsíc nehrála a už bylo opravdu hodně takových zápasů, kdy i největší hvězdy nezvládly přechody na jiný povrch a nevyhrály jasně a potom Hantuchová je letos hodně slabá a to má být tak velká favoritka? Letos ji vyšel možná tak druhý turnaj v sezoně, ale tak úspěch to taky není, jen jsem to myslel tak že přešla kvaldou v Sydney kde porazila Ostapenko nebo Davis, potom ale už nějakou lepší hráčku neporazila, jen ještě Shvedovou na trávě, ale ta byla vté době mimo a pěkně se vyházela.

Samozřejmě soupeřka je slabší ale kurzy jsou taky pdole mě ještě ovlivněny že má taky horší bilanci, jen 11 výher a 15 porážek, ale zase zkoušela hrát víc na antuce na které normálně nehrála a tam měla 8/9 a ikdyž tedka prohrávala tak se minimáně set udržela, např. na Wimbledonu prohrála v kvaldě s Barty jen 6:7 3:6 (Barty třeba předtím na jednom ITF turnaji vyřídila Hantuchovou 6:3 4:0) a pak ikdyž prohrávala tak aspon měla herní praxi a hrála na 4 turnajích, 3 byly na antuce, ale minulý týden už taky v číně na hardu a prohrála teda 4:6 1:6, ale první servis solidní dala i 7 es, jen přes druhý servis hodně velká slabota.

Obě hráčky jsou letos slabší, Hantuchová ale teď měsíc nehrála a bude ji trvat než se rozehraje, navíc ikdyž Lu letos taky není nejlepší, tak na hardu a doma v Číně je nejlepší a loni zde došla až do SF, takže očekávám, že bude mít větší motivaci a aspon ten set udělá.