Švýcarsko - Litva | Kvalifikace na MS v beach socceru Autor: BurukOkan

3.9.2016 07:26
Ostatní
Kvalifikace na MS v beach socceru
2016-09-03 09:00:00
1.8
4
Švýcarsko AH -5,5
SBOBET
Zápas

Včera se v italském Jesolu rozjela kvalifikace na MS v plážovém fotbalu, které se příští rok koná na Bahamách.

Už včera se ukázal brutální rozdíl mezi top týmy z divize A a průměrnými týmy z divize B. Všechno je v tomto případě jen otázka přístupu a kvality zakončení, protože ty top týmy se v podstatě snaží dát gól buď do prázdné, anebo nůžkami.

Včera se jasně ukázalo, že ty top týmy jsou v přístupu rozděleny do 2 skupin – v jedné skupině je Portugalsko se Španělskem a já k nim řadím i Švýcarsko a tyto týmy prostě útočí a snaží se dávat góly, i když pochopitelně hráči zkoušejí různé parádičky. A pak je druhá skupina, kde je Rusko, Itálie a podle mě tam bude i Ukrajina, a to jsou týmy, které si vybudují určitý náskok a pak už zápas víceméně bez zájmu dohrávají.

Rozdíly ve výsledcích pak jsou ohromující, kdy Portugalsko vyhrálo o 15 gólů, Španělsko o 8, zatímco Itálie nebo Rusko jen o 4.

 

Dneska Švýcarsko hraje s Litvou a z toho, co jsem našel, hrála Litva naposledy kvalifikaci na MS před 8 lety, euro beach soccer league taky nehrají, tudíž je to tým naprosto bez zkušeností a vůbec netuším, jak chtějí čelit té ofenzivní kvalitě Švýcarů, kteří jsou o 6 gólů schopní vyhrávat i v utkáních s týmy z divize A. Podle mě se bude jednat o jednoznačný zápas a Švýcarsko by určitě mělo jít k 10 vstřeleným gólům. Mimochodem před 8 lety se Švýcarsko s Litvou střetlo, a i když se tomu výsledku nedá přisuzovat žádná váha, tak i tenkrát Litva dostala výprask 14:3 a podobný výsledek by mě ani dnes úplně nepřekvapil. GL