Liptovský Mikulaš - HK Nitra | Extraliga, Slovensko Autor: JayKay

11.9.2016 11:45
Hokej
Extraliga, Slovensko
2016-09-11 17:23:10
1.87
3
2
Marathonbet - nepoužívat
2 výhra hostů

Liptovský Mikulaš - HK Nitra

 

LM sa po siestich rokoch vracia do slovenskej najvyssej sutaze, ked odkupili licenciu od finance zdecimovanych Piestan. V muzstve hra vela odchovancov klubu povacsinou uz starsich ktori si na skolnku kariery prisli zahrat domov. Spomeniem bratov Hunovcov, Mareka Urama ci brankara Krizana, doplnili takisto harci ktori maju najlepsie rojky za zebou a to myslim bez urazky ako Stumpel, Faith, Nadasdi.. Kader je doplneny o mladych hracov. Vysoka vyhra v Ziline ich moze nakopnut hraju doma bude pekna navsteva ale myslim si ze to je tak vsetko. Vyhru v Ziline by som neprecenoval Zilina zrejme bude patrit k najslabsim timom. Prestarnute muzstvo podla mna nebude mat na kvalitny co tim Nitry.

Nitra minulorocny majster je favoritom tohto zapasu, mali by patrit k tomu najlepsiemu v nasej lige. Dnes im proste verim ak pristupia k zapasu zodpovedne mali by brat vsetky body. Samozrejme domaci mozu kusat ale predpokladam ze dnes rozhodne kvalita a ta je jasne na strane hosti.

Nebudem sa velmi rozpisovat  Nitra by mala uspiet v dnesnom merani sil pretoze aj ked LM ma par skusenych hracov myslim ze uz nebudu stihat. Mladi naopak nemaju tolko skusenosti a kvalitu. Jedinu vyhodu vidim v domacom prostredi inak ocakavam ze mozno to nebude uplne jasne, nejakym rozdielom triedy to nie, ale nakoniec vyhraju hostia.