Španělsko - Rusko | MS ve futsale 2016 Autor: BurukOkan

24.9.2016 14:00
Ostatní
MS ve futsale 2016
2016-09-25 01:00:00
1.9
3
Over 5,5
PINNACLE
over/under

Dnes se rozbíhají čtvrtfinále futsalového MS a už se udály 2 velká překvapení, když vypadla Itálie a Brazílie. Já se však zaměřím na očekávané čtvrtfinále mezi Ruskem a Španělskem, což už se ted dá označit za jeden z vrcholů turnaje. Můj tip je over 5,5.

O Rusech jsem psal v předchozí analýze s Vietnamem, nechce se mi to psát znovu, tak jen ve zkratce – Rusové hrají útočněji, mají mladší kádr a hráči víc dovolí. S Vietnamem to podle toho vypadalo, Rusové minimálně 10 gólů nastřílet měli, ale byli lehkovážní v koncovce, na to dnes nebude prostor. V obraně naopak přesvědčiví úplně nebyli, Vietnam se dostal do pár vyložených šancí a určitě mohl a asi i měl vstřelit alespoň jeden čestný gól.

Španělé měli nejtěžší skupinu (taky jsou z ní 3 čtvrtfinalisté), poté nejtěžší osmifinále s Kazachstánem a zatím si se všemi nástrahami poradili. Španělé mají špičkové standardky, gól může dát prakticky kdokoliv, ale zároveň už inkasovali za 4 zápasy 8 gólů, což není úplně málo. Dnes nemůže po vyloučení nastoupit Sergio Lozano, což je jeden z nejlepších hráčů Španělska posledních let, ale i bez něj si Španělé poradí (což se potvrdilo na ME, kde pro zranění nebyl).

 

Oba týmy zatím překonaly over 5,5 ve všech zápasech a mají kvalitní ofenzivu, nečekám, že i přes důležitost utkání by se to mělo změnit – ostatně letos ve finále ME vyhrálo Španělsko 7:3. GL