Ústí nad Labem - Třebíč | 1. liga, Česko Autor: radim- již zde nepůsobí

8.10.2016 12:35
Hokej
1. liga, Česko
2016-10-08 17:00:00
1.92
2
Ústí nad Labem
Marathonbet - nepoužívat
Zápas

Ústí nad Labem - Třebíč 17:00

 

Ústí bylo dost na čele tabulky, aktuálně tři prohry v řadě a pád na 6.místo - ale ty tři prohry byly s Kladnem, Slavií a Jihlavou takže nic špatnýho. Předtím ta forma byla fajn. Když se vezme, že už dlouho nemají svojí legendu Roubíka a ani Daleckého tak stejně pořád mají extra produktivní útok - celkově nejproduktivnější v lize zatím, no na druhou stranu mají taky pekelně děravou obranu. Doma zatím 3v2p - ale přeci jenom jestli má někde Ústí větší sílu tak rozhodně doma, dejte jim přesilovku a to se pak dějou na ledě věci, i bez Roubíka tam furt mají super borce co si to skvěle dávají.

 

Třebíč se na začátku sezony namlsla, ale nyní už padá hvězda dolů tabulkou. Z posledních pěti zápasů čtyři prohry z toho tři doma, venku to není o nic slavnější.Navíc jim poslední zápasy vázne hodně produktivita plus mají solidní marodku: "Horácké Slavii se před středečním zápasem zranil Roman Dymáček. Utkání s Frýdkem-Místkem (0:5) nedohrál Matěj Psota. Přidali se tak na marodku k Adamu Raškovi, Radimu Zohornovi, Petru Mrázkovi, Martinu Čechovi a Patriku Kochovi. Fit nejsou ani Tomáš Havránek a Dalimil Mikyska. Raška se v pondělí zapojí do tréninku, potřebuje však nabrat kondici a do hry by měl zasáhnout až koncem října." Když to tak vezmu tak snad krom Mrázka a Zohorny to jsou hráči třetí čtvrtý lajny, prostě nic na čem by tým stál - ale ty jejich náhrady jsou špatný, navíc jejich elitní dvojka Erat a Dolníček není už nejmladší a těžko vydrží hrát přes dvacet minut. Navíc hra není nic moc, hlavně doma se dost trápí, trenér mluvil o změnách ale zatím nic nepřišlo, venku je ta jejich hra o něco lepší, ale furt nic extra.

 

 

Ústí mělo teď prohry, budou se chtít naladit opět na zelenou vlnu a doma jim to šlape..Třebíč se tak trochu trápí, marodka do toho-i když teda v obraně jsou komplet, venku, no nevěřím jim dvakrát moc

 

Ústí nad Labem @1,92