Szolnoki – Vasas Budapešť | OB I vodní pólo Autor: Otak13- již zde nepůsobí

19.10.2016 17:23
Ostatní
OB I vodní pólo
2016-10-19 18:00:00
1.92
3
Vasas hcp +7,5g
Marathonbet - nepoužívat
handicap

Ve čtvrtém kole OB I přivítá obhájce titulu tým Szolnoki sedmý celek loňské sezóny tým Vasas. Vypsaný hcp co má Marathonbet popř. 1xbet je pro mě v současném rozpoložení vysoko a já jdu do hostů. Fair mám +5,5g.

 

Szolnoki – udělal před sezónou řadu změn, odešli reprezentanti Da. Varga a Norbert Madaras, s nimi do FTC Mitrovics, Decker do Honvédu. Naopak přišli zvučná jména, Srb Prljanovič(Pro Recco), Francouz Crousillat(Marseille), Szatmári(UVSE) a Gergely(Honvéd). Do ligy vstoupili pohodovou výhrou 16:6 nad slabými KSI, pak přišel první náraz v podobě domácí prohry 11:14 s OSC, nutno podotknout že zasloužené, naposledy vyhráli na půdě Szegedu 11:6. Hlavní důvod proč jdu dnes proti nim jsou absence. Prlajnovič onemocněl mononukleózou a bude chybět několik týdnů či měsíců a Szatmári je také nemocen. To budou pro mě velká oslabení a i přes široký kádr domácích to podle mě bude znát.

 

Vasas – před sezóunou také nelenil. Po odchodech Delgada, Tamáse a Szaricse přivedl zajímavá jména, která se hned na úvod dobře uvedla. Babay, Holanďan Koopman, Marnitz a hlavně Srb Njegovan ihned zapadli a na výsledcích je to znát. Po třech kolech mají plný počet bodů a vidím v jejich hře zlepšení oproti loňskému roku. Porazili doma 11:10 Debrecini a 14:13 PVSK a vyhráli na Szentesi 11:6 a zatím jsou na děleném prvním místě skupiny „A“.

 

 

Domácí samozřejmě oprávněně favorit, ale i díky absencím podle mě neprohrají o 8 branek. V loni Szolnoki vyhrálo oba zápasy 15:6 a 19:3, dnes čekám vyrovnanější průběh.