Kolin-Ingolstadt | DEL Autor: kerusko

22.10.2016 22:22
Hokej
DEL
2016-10-23 14:00:00
1.9
3
1
Marathonbet - nepoužívat
výhra po 60 min



 

Derby zapas medzi Kolinom a Ingolstadtom.
domovKolin vali a aj napriek tomu, ze ma odohratych iba 10 zapasov, vedie DEL s 24 bodmi pred druhym Mnichovom, ktory ma o bod menej, ale zaroven o dva odohrate zapasy viac.
Kolincania maju v tejto sezone postavenu hru na skvelej obrane. Do teraz inkasovali iba 16 golov, co je skvele cislo, pretoze 3/4 muzstiev v sutazi ma na svojom konte dvakrat tolko golov. Ukazuje sa, ze podpisanie Coreya Pottera bolo jednym z najlepsich tahov v tejto sezone. Tento 32 rocny bek ma obrovske skusenosti, ma odohratych 130 zapasov v NHL a cez 400 zapasov AHL. V Koline sa stal pilierom obrannych radov. Samozrejme nemozem zabudnut na Shawna Lalonda. Temuto chlapikovy sa, na to, ze je obranca nadmieru dari presadzovat a vzdy patri medzi tahunov svojho muzstva. V tejto sezone ma bilanciu 10z/3/5.
No Kolin v tejto sezone nedisponuje iba dobrou obranou, ale aj skvelym utokom. Proste to muzstvo je vyvazene, maju skveleho trenera a idu si za svojim cielom. 

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt erc ingolstadt Ingolstadt je muzstvo z prvej osmicky a vacsinou to tak byva kazdu sezonu. Aj v tejto sezone sa momentalne drzia na siedmom mieste. Ingolstadt je take zaujimave muzstvo a je tazke odhadnut ako zahraju. Niekedy sa chytia a tahaju snuru, ci hraju proti favoritom alebo outsiderom a niekdy zase hraju jak chlapci na rybniku a dokazali by prehrat aj s nasou dvadsiatkou. Napr. minule urvali bod s Mnichovom, doma porazili Mannheim a v dalsom zapse uplne vybuchli z Dusseldorfom, kde prehrali 6:2.
Ingolstadtu budu zajtra chybat dlhodobo zraneny Marc Schmidpeter, dalej John Laliberte (3z/3/0) a Darryl Boyce (10z/3/3).

Zajtra to bude boj, ale ja verim, ze Kolincania su na zapas pripraveny a Ingolstadtu nedaju sancu. Sice nemusi to byt nejaky naklad, ale ja verim, ze Kolin vyhraje. Ja mam fair kurz na 1.7