FTC-PQS Waterpolo-MVLC Miskolci | OBI vodní pólo Autor: Otak13- již zde nepůsobí

2.11.2016 13:56
Ostatní
OBI vodní pólo
2016-11-02 16:00:00
1.83
2
Miskolci hcp +5,5g
BET365
handicap

 

V Maďarské OB I je dnes na pořadu šesté kolo a já si zahraji zápas ve skupině „B“ mezi prvním Ferencvarosci a třetím Miskolci. Betko vypsalo hcp původně na +4,5 na hosty což je můj fér, teď je +5,5 což si rád zahraji. Pro mě v tomto zápase není FTC až takovým favoritem a věřím, že hosté více jak o šest gólů neprohrají.

 

Ferencvarosci – už jsem tu párkrát představoval, v létě udělali kus práce, přivedli kvalitu (Mitroviče,Vargu,Madarase, Szirányia) a je to vidět na výsledcích. Vedou skupinu před Egerem, s kterým  remizovali, ostatní čtyři zápasy vyhráli. Co mě vede k dnešnímu tipu jsou dvě věci. Jejich nadupaný program a zlepšená hra a forma soupeře. FTC mají náročný program, kromě ligy už absolvovali dvě kola kvalifikace Euro cupu, kde se jim velmi daří, neprohráli a postoupili dále. Sice mají široký kádr, ale přesto ta porce 9 soutěžních zápasů během října je dost. Dnes od nich sice čekám nástup, ale nemyslím si, že budou tlačit celých 32 minut do svého soupeře, nepotřebují si nahánět nějak skóre. 

 

Miskolci – mě tady nepotěšilo v zápase s Kaposvari, kde jsem od nich nečekal výhru velkým rozdílem(12:8). Jak jsem říkal opanují třetí flek, když zatím prohráli pouze minule doma s Egerem 7:10.  Oproti loňsku je vidět, že příchozí hráči pozvedli tento tým,  a dokážou favoritům znepříjemnit každé utkání. Zlepšili zejména obranu, příchodem brankáře Csomy(z Egeru) zalepili díru, co je tlačila a výborně se střelecky vede dvojici Saša Misic, Alex Boven. Hráči si zvedli sebevědomí, bodují se slabšími soupeři a dnes můžou jenom získat. Na rozdíl od domácích hrají jenom ligu a tak mají dosti sil a věřím, že to dnes ukážou.