Boston - Chicago | NBA, USA Autor: Laposa - již zde nepůsobí

2.11.2016 20:51
Basketbal
NBA, USA
2016-11-03 01:00:00
1.82
2
Butler 20,5+
TIPSPORT CZ/SK
počet bodů (vč. prodloužení)

Boston je dnes favorit, ale nečeká je nic lehkého a já bych možná šel i do Chicaga dnes, ale víc mě zaujal opět střelec a to over u Jimmyho Butlera.

Chicago se letos změnilo a co jsem četl preview tak se mu až tolik nevěřilo, teda do PO by to stačit mělo ale spíš někde na spodních příčkách, nicméně první 3 zápasy a 3 výhry, z toho 2 jasné a pokud se jim vyhnou zranění tak budou pořád nahoře, nicméně opravdu lavička už není tak silná a tak musí vydržet zdraví. Odešel teda Noah a Rose hlavně, a místo nich přišel na centra Lopez, který tolik bodů nedává, pak na rozehrávku Rondo a hlavně Wade, který se vrací do svého rodného města.

Byly otázky jestli to bude takovým hráčům jako je Rondo, Butler a Wade sedět, ale zatím je to podle výsledků solidní a asi to klape, Rondo umí dobře rozehrát, Wade i Butler pak mají taky dost často míč a zrovna dneska půjdu do Butlera. Wade už je přeci jen starší a u něho se můžou objevit nějaké zdravotní problémy.

Dnes to s Bostonem čekám dost vyrovnané, což taky už i ukázal jejich první vzájemný zápas, kde Chicago doma vyhrálo 105:99. Boston je úspěšný tým, ale dělali přestavbu a už loni zahráli parádně a letos by měli pokračovat, hlavně teda doma budou taktéž nepříjemní a nebudou prohrávat nějak jasně, sice dneska jim bdue chybět cent Horford, ale tak ten zatím toho taky tolik nedal a Zeller loni myslím nehrál špatně.

Butler letos první zápas právě s Bostonem 24 bodů (6/17 a 8/12TH), poté s Indianou 16 bodů (6/9 a 4/4TH) a poslední zápas s Brooklynem 20 bodů (6/10 a 8/9TH), a to poslední 2 zápasy jak už sjem napsal vyhráli jasně takže nehrál tolik a nebylo tak potřeba aby byl tolik zatěžován, dnes ale čekám rozhodně vyrovnanější zápas a tak by mohl mít minimálně 15 střel + on si jak vidíte dokáže vypracovat hodně TH a Boston zatím fauluje teda opravdu hodně.

                     

Butler už poslední 2 roky hrál výborně, letos na něho budou k vidění určitě větší hranice, tady ybch rozhodně viděl o bod více.